Κύπρος: Οργή στα κυπριακά ΜΜΕ για το “κρατίδιο” του Κασσελάκη

Διαβάζεται σε 2'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης sooc

Το σοβαρότατο λάθος του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος μίλησε για “κρατίδιο” στη Βόρεια Κύπρου, αιφνιδίασε αρνητικά τα κυπριακά ΜΜΕ.

Οπως ήταν αναμενόμενο, η ατάκα του Στέφανου Κασσελάκη περί “κρατιδίου” στη Βόρεια Κύπρο προκάλεσε συνεργαρμό στα κυπριακά ΜΜΕ.

Τα επικριτικά δημοσιεύματα και σχόλιο ήταν πάρα πολλά αφού είναι γεγονός ότι ο χαρακτηρισμός, τον οποίο αργότερα ο κ. Κασσελάκης διόρθωσε, ήταν απολύτως άστοχος, με μερίδα των ΜΜΕ να κάνει λόγο για ατόπημα.

Μερικά από τα δημοσιεύματα

Sigma Live: Ασυναρτησίες Κασσελάκη για ψευδοκράτος -«Κρατίδιο…τελοσπάντων»

Ο κ. Κασσελάκης στην προσπάθεια του να επικρίνει τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριακό Μητσοτάκη για τη συνάντηση που είχε με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, αποκάλεσε «κρατίδιο» το ψευδοκράτος.

Συγκεκριμένα ανέφερε «είναι απαράδεκτο ο κ. Μητσοτάκης να μην απαντάει στις προκλήσεις του κ. Ερντογάν για αναγνώριση του δεύτερου μισού, της, του βόρειου, του κρατιδίου τέλος πάντων του δικού τους, της βόρειας, στην Κύπρο»

Φιλελεύθερος: Αποκάλεσε το ψευδοκράτος «κρατίδιο» ο Κασσελάκης

Σε ατόπημα για ένα μείζον εθνικό ζήτημα υπέπεσε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος αποκάλεσε τα κατεχόμενα «κρατίδιο».

Cyprus Times: Τα «μαζεύει» ο Κασσελάκης για το ψευδοκράτος – «Υπάρχουν φορές που ψάχνω να βρω μια λέξη στα ελληνικά»

Το ολίσθημα στο οποίο υπέπεσε για τα κατεχόμενα, τα οποία χαρακτήρισε «κρατίδιο δικό τους» και «βόρειο τμήμα», θέλησε να διορθώσει, τα ξημερώματα της Παρασκευής, ο Στέφανος Κασσελάκης με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Reporter: Τα «μαζεύει» ο Κασσελάκης για το ψευδοκράτος – Τα «έριξε» στην κούραση και την αϋπνία και εξήγησε πως δεν βρήκε τη «σωστή λέξη» – «Υπάρχουν φορές που ψάχνω να βρω μια λέξη στα ελληνικά»

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με νέα του δήλωση, «τα έριξε» στην κούραση και την αϋπνία και εξήγησε πως δεν βρήκε τη «σωστή λέξη».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα