Κυριάκος Μητσοτάκης για δολοφονία Παύλου Μπακογιάννη: Η μνήμη του πάντα ζωντανή

Διαβάζεται σε 2'
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης EUROKINISSI

«Ήταν και τότε Τρίτη πριν 34 χρόνια» ανέφερε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του για τη συμπλήρωση 34 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

Έχουν περάσει 34 χρόνια από την ημέρα της δολοφονίας του Παύλου Μπακογιάννη από τη «17 Νοέμβρη» και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήταν και τότε Τρίτη πριν 34 χρόνια. Η μνήμη του πάντα ζωντανή, η σκέψη του πάντα επίκαιρη» αναφέρει ο πρωθυπουργός.

Νωρίτερα, σχετική ανάρτηση έκανε και ο γιος του Παύλου Μπακογιάννη, Κώστας.

«Όσα χρόνια και αν περάσουν, το χαμόγελό σου πάντοτε θα δίνει δύναμη σε όσους σε αγάπησαν» έγραψε ο δήμαρχος Αθηναίων στον προσωπικό λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΝΔ: Τιμούμε τη μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη

«Συμπληρώνονται σήμερα 34 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη, ενός ανθρώπου που ξεχώρισε για το δημοκρατικό φρόνημα, την ελεύθερη σκέψη και την καθημερινή δράση για την ενότητα και την πρόοδο της πατρίδας μας», σημειώνει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της.

Συνεχίζει αναφέροντας πως: «Η μνήμη του Παύλου Μπακογιάννη παραμένει ζωντανή γιατί οι ιδέες, το ήθος και οι πράξεις του παραμένουν ζητούμενα κάθε δημοκρατικής πολιτείας, κάθε ελεύθερης κοινωνίας, κάθε πραγματικά προοδευτικού ανθρώπου.

Στη Νέα Δημοκρατία τιμούμε τη μνήμη του όχι μόνο σήμερα, την επέτειο της δολοφονίας του, αλλά κάθε ημέρα, μέσα από τις προσπάθειες καταπολέμησης της τρομοκρατίας, της βίας, του μισαλλόδοξου λόγου και των αδικιών, σε κάθε έκφανσή τους στην κοινωνία. Τριάντα τέσσερα χρόνια μετά, παραμένουμε προσηλωμένοι στην προσπάθεια να κάνουμε πραγματικότητα την Ελλάδα του Παύλου Μπακογιάννη, γιατί αυτή ήταν, είναι και θα παραμείνει η καλύτερη εκδοχή της πατρίδας μας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα