ΚΚΕ: Άμεση ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Διαβάζεται σε 1'
ΚΚΕ: Άμεση ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ
ΚΚΕ Eurokinissi / ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Την απόσυρση της τροπολογίας που οδηγεί στο κλείσιμο της ΛΑΡΚΟ και την άμεση ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων ζητά το ΚΚΕ, με ανακοίνωση που εξέδωσε.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ προσπαθεί να ολοκληρώσει το έγκλημα σε βάρος της ΛΑΡΚΟ, οδηγώντας εκατοντάδες εργαζόμενους στην ανεργία και τις περιοχές 5 νομών της χώρας σε μαρασμό. Με μία κατάπτυστη τροπολογία επιδιώκει να εκκαθαρίσει την επιχείρηση από τους εργαζόμενους και να προχωρήσει στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της ΛΑΡΚΟ» αναφέρει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

«Η κυβέρνηση θα το πληρώσει πάρα πολύ ακριβά, εάν δεν αποσύρει τώρα αυτή την τροπολογία και εάν δεν προχωρήσει άμεσα στην ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, οι κάτοικοι πέντε νομών της χώρας έστειλαν αποφασιστικό μήνυμα εναντίωσης στην κυβερνητική πολιτική και στα εγκληματικά σχέδια απαξίωσης και εγκατάλειψης που υπηρέτησαν όλες οι κυβερνήσεις μέχρι σήμερα» τονίζει το ΚΚΕ και καταλήγει στην ανακοίνωσή του:

«Όλοι και όλες δίπλα στον ηρωικό αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ! Ξεσηκωμός τώρα σε όλη την Ελλάδα για να μην περάσει το νέο έγκλημα!».

Σημειώνεται ότι στις 13:00 τα σωματεία ΛΑΡΚΟ πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Οικονομικών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα