ΚΚΕ: Να ανακληθεί η σκανδαλώδης προκήρυξη για τις θέσεις συντονιστών διευθυντών στα δημόσια νοσοκομεία

ΚΚΕ: Να ανακληθεί η σκανδαλώδης προκήρυξη για τις θέσεις συντονιστών διευθυντών στα δημόσια νοσοκομεία
Γραφεία ΚΚΕ Eurokinissi

Ανακοίνωση του ΚΚΕ σχετικά την εγκύκλιο για τις εφημερίδες, που ξεσήκωσε σάλο και τελικά αποσύρθηκε.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ ξαναχτύπησε μέσω της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας κ. Γκάγκα, η οποία λίγο πριν τη λήξη της θητείας της επιδιώκει να περάσει και το παραμικρό αντιλαϊκό μέτρο που μπορεί. Μετά την απαράδεκτη εγκύκλιο για τις εφημερίες, που αναγκάστηκε να αποσύρει μετά από την κατακραυγή των νοσοκομειακών γιατρών, αυτή τη φορά αποφάσισε να προκηρύξει την πρόσληψη 126 συνολικά γιατρών για τη θέση τού συντονιστή διευθυντή» αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του «σχετικά με τη σκανδαλώδη προκήρυξη για τις θέσεις των συντονιστών διευθυντών στα Δημόσια Νοσοκομεία».

«Αποφάσισε δηλαδή να προκηρύξει, μετά από 15 χρόνια, θέσεις υπερπροϊσταμένων, οι οποίες είναι θέσεις- κλειδιά για την απαρέγκλιτη υλοποίηση της εχθρικής και εγκληματικής για το λαό πολιτικής στο χώρο της υγείας» σημειώνει το ΚΚΕ και καταλήγει στο σχόλιό του:

«Την ίδια στιγμή που πάγωσαν τις ελάχιστες θέσεις νέων ηλικιακά επιστημόνων που προκήρυξαν μετά από 4 χρόνια για να ενισχυθούν τα δημόσια νοσοκομεία, έρχονται νύχτα, μετά την προκήρυξη των εκλογών να προχωρήσουν σε προσλήψεις ημετέρων, ”πρόθυμων” που θα υλοποιήσουν την εγκληματική τους πολιτική. Απαιτούμε να ανακαλέσουν άμεσα τη σκανδαλώδη προκήρυξη».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα