news 24/7

K.K.E

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (Κ.Κ.Ε) στο οποίο Γενικός Γραμματέας είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής

Βουλή: Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο για την εταιρική διακυβέρνηση και την κεφαλαιαφορά

Με ευρεία πλειοψηφία υπερψηφίστηκε στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων το νομοσχέδιο για την εταιρική διακυβέρνηση και την κεφαλαιαφορά. Νομοθετικές βελτιώσεις από τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

Τα κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό

ΚΚΕ: Το σχόλιο για τη λίστα με τα ΜΜΕ και τα ποσά που δόθηκαν για το "Μένουμε Σπίτι"

"Η δημοσιοποίηση -με καθυστέρηση μηνών- της "λίστας Πέτσα", αλλά και η χρηματοδότηση μεγάλων ΜΜΕ με πακτωλό χρημάτων, αποδεικνύει πόσο επίκαιρη ήταν η τροπολογία του ΚΚΕ", σημειώνει το κόμμα.

Η ριζοσπαστικοποίηση, ο ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός και… ο Ριζοσπάστης

Η ριζοσπαστικοποίηση, ο ριζοσπαστικός φιλελευθερισμός και… ο Ριζοσπάστης

Η λέξη «ριζοσπαστικοποίηση» που περιλαμβάνεται σε άρθρο του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις , προκάλεσε απορίες στην Λιάνα Κανέλλη, τον Γιάννη Ραγκούση αλλά και τον Μάξιμο Χαρακόπουλο.

Αγρότης

Χωρίς τέλος επιτηδεύματος τα εισοδήματα του 2019 για τους κατ' επάγγελμα αγρότες

Οι ωφελούμενοι είναι οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες του κανονικού καθεστώτος, οι οποίοι απαλλάσσονται από την υποχρέωση καταβολής τέλους επιτηδεύματος.

Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό.

ΚΚΕ: Καταγγέλλει "νέες υποκλοπές" στα γραφεία του

Παράλληλα αναφέρει πως η "Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών" "κρατά στο σκοτάδι" πολλαπλές υποκλοπές και τονίζεται πως "το απόρρητο των επικοινωνιών στη χώρα μας δεν διασφαλίζεται".

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: "Καταψηφίζουμε το νομοσχέδιο - Θα κάνουμε το παν να σας δυσκολέψουμε"

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε λόγο για "κακοπαιγμένη παράσταση με μοιρασμένους ρόλους μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, στην προβληματική κατάσταση της εκπαίδευσης".

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας)

Κουτσούμπας: "Το κυνήγι του κέρδους ασύμβατο με μια ισορροπημένη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον"

Ο Δ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στην ψήφιση, από την κυβέρνηση, του νόμου με τίτλο "Εκσυγχρονισμός περιβαλλοντικής νομοθεσίας. "Προωθούν τις μπίζνες, αδιαφορώντας για τις συνέπειες στα λαϊκά στρώματα και στο περιβάλλον", σημείωσε.

ΑΘΗΝΑ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠτΔ ΚΑΤ. ΣΑΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ. ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΗΜ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Συνάντηση Σακελλαροπούλου-Κουτσούμπα: "Απαράδεκτες οι μεθοδεύσεις της Τουρκίας" τόνισε η ΠτΔ

Την πρώτη τους κατ' ιδίαν συνάντηση είχαν την Τετάρτη στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: "Ξεκάθαρο πραξικόπημα το ενδεχόμενο δικαστικού διορισμού του ΔΣ της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων"

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας άσκησε δριμεία κριτική από το βήμα της Βουλής στην κυβέρνηση για τις επιλογές του στο θέμα της θητείας του ΔΣ της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Συγκέντρωση συνδικάτου επισιτισμού τουρισμού

Πορεία για τον τουρισμό στην Αθήνα - "Είμαστε στο πλευρό τους", λέει ο Δ. Κουτσούμπας

Ο κ. Κουτσούμπας ανέφερε ότι πρέπει να επαναπροσληφθούν οι εποχικοί εργαζόμενοι, να δοθεί το επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις για να απαλλαγούν από τα χρέη και από τις πληρωμές τους.

ΑΘΗΝΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

ΚΚΕ: "Ανοίγουν επικίνδυνοι δρόμοι με την τοποθέτηση καμερών στα σχολεία"

Όπως καταγγέλει η Ευρωκοινοβουλευτική Oμάδα του KKΕ το μέτρο τοποθέτησης καμερών στα σχολεία "Εθίζει τους αυριανούς εργαζόμενους στο να μην αντιδρούν στην καταπάτηση των δικαιωμάτων τους".

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ

Κουτσούμπας: Ο καπιταλισμός θα συνεχίζει να βασανίζει την ανθρωπότητα

"Το περιεχόμενο της παρέμβασης του κόμματός μας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες αποτυπώνεται εύστοχα με το σύνθημα: «Μένουμε δυνατοί, δεν μένουμε σιωπηλοί" σημείωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην ομιλία του στη τηλεδιάσκεψη των Κομμάτων της Ευρωπαϊκής Κομμουνιστικής Πρωτοβουλίας.

Κατέθεσε στεφάνι στη Marfin το ΚΚΕ

Κατέθεσε στεφάνι στη Marfin το ΚΚΕ

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουτσούμπα, κατέθεσε στεφάνι έξω από τη Μαρφίν στην οδό Σταδίου, τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων της δολοφονικής επίθεσης του 2010.

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ  ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟ

ΚΚΕ: "Η 9η Μάη είναι η μέρα της μεγάλης Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών"

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τα 75 χρόνια από τη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών. "Είναι ημέρα μνήμης, υπόκλισης στα εκατομμύρια νεκρών που έπεσαν στην μάχη για την ήττα του ναζισμού", τονίζεται.

Δήλωση του Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση οφείλει να εξασφαλίσει περισσότερους δημόσιους χώρους

Αντί η κυβέρνηση να στέλνει τα ΜΑΤ και να καταφεύγει σε απαγορεύσεις και κλείσιμο πλατειών, οφείλει να εξασφαλίσει περισσότερους δημόσιους χώρους στον ασφυκτικό αστικό ιστό, τονίζει το ΚΚΕ.

ΒΟΥΛΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ

Κουτσούμπας: Κάποτε οι αντοχές τελειώνουν και οι ανοχές μετατρέπονται σε αγωνιστικό πείσμα αντίστασης

Μιλώντας στο βήμα της Βουλής ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, τόνισε πως ότι κερδήθηκε μέχρι σήμερα οφείλεται πρώτα απ' όλα στις θυσίες του ελληνικού λαού.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

ΚΚΕ για Eurogroup: Θα κληθούμε να πληρώσουμε και την κρίση του κορονοϊού με νέα σκληρά μέτρα

"Για μία ακόμη φορά οι λαοί της Ευρώπης, που έχουν ήδη πληρώσει με χιλιάδες θύματα την πανδημία, θα κληθούν την επόμενη μέρα να πληρώσουν και αυτήν την κρίση" τονίζει το ΚΚΕ.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα.

Κουτσούμπας: Να παγώσουν τα αντεργατικά σχέδια - Να ληφθούν μέτρα ανακούφισης του λαού

Ο γγ του ΚΚΕ είπε ότι η κυβέρνηση "στο όνομα της 'ατομικής ευθύνης', φιμώνει κάθε διαφορετική φωνή που μάχεται για τα οξυμένα προβλήματα και αναδεικνύει τις ελλείψεις και τις ευθύνες."

Γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ για SMS: Ερώτηση της ΕΟ για την επεξεργασία δεδομένων από τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών

Την ακύρωση οποιασδήποτε διαδικασίας διαβίβασης και επεξεργασίας δεδομένων από εταιρίες τηλεπικοινωνιών προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις αρχές των κρατών-μελών ζητά η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.