news 24/7

K.K.E

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (Κ.Κ.Ε) στο οποίο Γενικός Γραμματέας είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα.

Κουτσούμπας: Να παγώσουν τα αντεργατικά σχέδια - Να ληφθούν μέτρα ανακούφισης του λαού

Ο γγ του ΚΚΕ είπε ότι η κυβέρνηση "στο όνομα της 'ατομικής ευθύνης', φιμώνει κάθε διαφορετική φωνή που μάχεται για τα οξυμένα προβλήματα και αναδεικνύει τις ελλείψεις και τις ευθύνες."

Γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ για SMS: Ερώτηση της ΕΟ για την επεξεργασία δεδομένων από τις εταιρίες τηλεπικοινωνιών

Την ακύρωση οποιασδήποτε διαδικασίας διαβίβασης και επεξεργασίας δεδομένων από εταιρίες τηλεπικοινωνιών προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και τις αρχές των κρατών-μελών ζητά η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: "Δεν θα ματώσουν κι άλλο οι εργαζόμενοι εν μέσω πανδημίας"

Oι διαφορές στη διαχείριση της πανδημίας ανάμεσα στα κράτη "καθορίζεται με κριτήρια οικονομικά κι όχι επιστημονικά-ιατρικά" υποστήριξε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Το ΚΚΕ υποστηρίζει τη θέση για Κύπρο ενιαία, ένα και όχι δύο κράτη

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ επανέλαβε την αλληλεγγύη του στον Κυπριακό λαό και επιβεβαίωσε ακόμα μια φορά την σταθερή θέση του ΚΚΕ για το Κυπριακό ζήτημα το οποίο αποτελεί διεθνές ζήτημα εισβολής και κατοχής.

Παρέμβαση ΚΚΕ για την "εκρηκτική κατάσταση" στα νησιά σε βάρος προσφύγων και νησιωτών

Παρέμβαση ΚΚΕ για την "εκρηκτική κατάσταση" στα νησιά σε βάρος προσφύγων και νησιωτών

"Μόνος δρόμος είναι να κλείσουν τα hot spots, να δημιουργηθούν ανθρώπινες συνθήκες φιλοξενίας, ενάντια στην ενίσχυση των απελάσεων και οι πρόσφυγες και μετανάστες να πηγαίνουν στις χώρες πραγματικού προορισμού τους" δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Παπαδάκης.

Βουλή των Ελλήνων (ΦΩΤΟ Αρχείου)

Έξι κουίζ (ξανά) για αρχάριους αλλά και …δυνατούς λύτες

Ποιοι διαδίδουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς προορίζεται για τη θέση …Στουρνάρα, ποιος ήταν ο ένας στην ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ που δεν υπερψήφισε το Σχέδιο Προϋπολογισμού, ποιος δημοσιογράφος έφυγε από τον Οργανισμό «Ελλάδα 2021» μόλις …πήγε και ποια πρώην υπουργός κυκλοφορεί βιβλίο με πολλά …πιπεράτα γεγονότα από την εποχή της κρίσης…

Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Οι εργαζόμενοι να ανατρέψουν το απαράδεκτο νέο ασφαλιστικό

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας για το νέο ασφαλιστικό τόνισε πώς ενσωματώνει όλους τους αντιασφαλιστικούς νόμους που έχουν ξεκινήσει εδώ και 30 χρόνια και κάλεσε τους εργαζόμενους στις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Συζήτηση, στην Ολομέλεια της Βουλής κατόπιν αιτήματος του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με αντικείμενο την ενημέρωση του Σώματος για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα

Κουτσούμπας: Κίνδυνος για την ειρήνη μια πιθανή συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο

Το ΚΚΕ υποστηρίζει τη μη παραβίαση των συνόρων και τον καθορισμό των θαλάσσιων ζωνών σύμφωνα με τη διεθνή σύμβαση για το δίκαιο της θάλασσας, υπογραμμίζει ο Δ. Κουτσούμπας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στη Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την κυβερνητική πολιτική σχετικά με τα εργασιακά θέματα.

Κουτσούμπας: Η "Ελλάδα της ανάπτυξης" δεν έχει σχέση με αυτό που βιώνουν οι εργαζόμενοι

Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε από το βήμα της Βουλής ότι η πραγματική κατάσταση είναι η εντατικοποίηση της εργασίας και η γιγάντωση των συμβάσεων ορισμένου χρόνου.

Κουτσούμπας: Να αποσυρθεί αμέσως η κατάπτυστη τροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ

Κουτσούμπας: Να αποσυρθεί αμέσως η κατάπτυστη τροπολογία για τη ΛΑΡΚΟ

Ο Δ. Κουτσούμπας υπογράμμισε ότι "η μόνη σοβαρή, η μόνη συνετή πράξη που έχει να κάνει η Βουλή είναι να αποσύρει αμέσως αυτή την τροπολογία που υποθηκεύει το μέλλον των εργαζομένων αλλά και της ίδιας της χώρας".

Η έδρα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος στον Περισσό

ΚΚΕ για Γεωργιάδη: Οι δηλώσεις του αποτελούν πρόκληση για τα λαϊκά νοικοκυριά

Την έντονη αντίδραση του Περισσού προκάλεσαν οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη σχετικά με την προστασία της πρώτης κατοικίας, τονίζοντας ότι είναι μία κυνική ομολογία για τους πλειστηριασμούς που έρχονται.

Θανάσης Παφίλης, Βουλή - Συζήτηση στην ολομέλεια νομοσχεδίων για τις συμφωνίες με τις ΗΠΑ

Παφίλης: Η Ελλάδα κλιμακώνει την εμπλοκή στα ιμπεριαλιστικά σχέδια

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, τόνισε ότι η χώρα μας δεν προστατεύεται από τη συμφωνία Ελλάδας - ΗΠΑ για τις βάσεις, καθώς κλιμακώνεται η επικίνδυνη κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή.

Καρέ από τα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Το "ποδόσφαιρο των επιχειρηματιών" παίζεται οπουδήποτε αλλού εκτός από το γήπεδο

"Να δοθούν στη δημοσιότητα όσα στοιιχεία υπάρχουν και να μην κυκλοφορούν στους διαδρόμους" ζητά το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του σε σχέση με τις αποφάσεις της κυβέρνησης στο ποδόσφαιρο.

Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: "Οι αντιθέσεις στην περιοχή μας μπορούν να οδηγήσουν σε ιμπεριαλιστικούς πολέμους, με συμμετοχή της Ελλάδας"

"Η «στρατιωτική σύγκρουση» μπορεί να οδηγήσει σε «συνεκμετάλλευση» και η «συνεκμετάλλευση» και πάλι μπορεί να οδηγήσει σε «στρατιωτική σύγκρουση» προειδοποιεί ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ενώ εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένος με το ενδεχόμενο προσφυγής στη Χάγη.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το ΚΚΕ

Με αιχμή τη Συμφωνία για τις βάσεις και το ασφαλιστικό, το ΚΚΕ κλιμακώνει κατά της κυβέρνησης

Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, στις 30 Ιανουαρίου, οπότε και προγραμματίζεται να ψηφιστεί στη Βουλή η Ελληνοαμερικάνικη Στρατιωτική Συμφωνία και κινητοποίηση για πανελλαδική 24ωρη απεργία για το νέο ασφαλιστικό. Στις επάλξεις και για τη ΛΑΡΚΟ

Ο Θωμάς Ιακόμπι που δέχθηκε την επίθεση.

KKE: "Αέρα στα πανιά" της Χρυσής Αυγής έδωσε η εισαγγελική πρόταση για αθώωση

Η δολοφονική επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου της Deutsche Welle είναι αποτέλεσμα της πρότασης της εισαγγελέως για την απαλλαγή της ηγετικής ομάδας απο τα αδικήματα που τη βαρύνουν.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας (φωτογραφία αρχείου)

Κουτσούμπας: "Διαφωνούμε κάθετα στη νέα υποτίθεται, αμυντική συμφωνία ΗΠΑ-Ελλάδας"

Στο τέλος της φτάνει η επίσκεψη του Δ. Κουτσούμπα στο Λονδίνο, όπου βρέθηκε στον τάφο του Καρλ Μαξ, απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με το Brexit, τις σχέσεις ΗΠΑ-Ιράν αλλά και την προκλητικότητα της Τουρκίας.