Κ.Κ.Ε

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (Κ.Κ.Ε) στο οποίο Γενικός Γραμματέας είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

O ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

ΚΚΕ: "Προκαλεί ερωτηματικά η απόφαση της κυβέρνησης να παραμείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί"

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την απόφαση της κυβέρνησης να μην ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί από την ερχόμενη Δευτέρα. Όπως αναφέρεται, "οι εργαζόμενοι γονείς βρίσκονται σε απόγνωση".

Στεφάνια στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής κατέθεσαν ΚΚΕ και ΚΝΕ προς τιμήν των νεκρών της εργατικής τάξης και των 200 εκτελεσμένων κομμουνιστών, το Μεγ. Σάββατο, 1 Μαΐου 2021

Πρωτομαγιά: Κατάθεση στεφανιού στο Σκοπευτήριο Καισαριανής από ΚΚΕ και ΚΝΕ

«Καλή Πρωτομαγιά σε όλους τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, σε όλους τους ανθρώπους του μόχθου, σε όλο το λαό μας, σε όλους του λαούς του κόσμου» ήταν το μήνυμα του ΚΚΕ για την σημερινή ημέρα.

Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό.

ΚΚΕ: Δεν φτάνει από μόνος του ο εμβολιασμός για τον τερματισμό της πανδημίας

Ο μαζικός εμβολιασμός και η στήριξη του δημοσίου συστήματος Υγείας σκοντάφτουν στα συμφέροντα και τους ανταγωνισμούς των επιχειρηματικών ομίλων, τονίζι το ΚΚΕ σε σχόλιό του.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας για γενοκτονία Αρμενίων: "Μας διδάσκει ότι πάντα οι ιμπεριαλιστές είναι θανάσιμοι εχθροί"

"Η ιστορική μνήμη είναι σήμερα ακόμη περισσότερο αναγκαία, γιατί και σήμερα οξύνονται αντίστοιχοι επικίνδυνοι ανταγωνισμοί" δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας για την γενοκτονία των Αρμενίων.

Από τα γραφεία του ΚΚΕ

ΚΚΕ: Η λογική Μητσοτάκη ότι "με εμβόλια και self tests τελειώνει η πανδημία" είναι επικίνδυνη

Για παραπλανητική λογική κατηγορεί την κυβέρνηση το ΚΚΕ μέσω ανακοίνωσής του. "Η αγωνία της είναι μόνο να ανοίξει ο τουρισμός και συνολικά η καπιταλιστική οικονομία", υπογραμμίζει.

Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό.

ΚΚΕ: Στις 24 - 27 Ιουνίου το 21ο Συνέδριο του κόμματος

Τα θέματα του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ θα είναι μεταξύ άλλων ο απολογισμός δράσης της ΚΕ και όλου του κόμματος από το 20ο προς το 21ο Συνέδριο, η κατάσταση του εργατικού - λαϊκού κινήματος και η εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής και Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου.

Αντιπολιτευτικό τείχος για το εργασιακό νομοσχέδιο

Αντιπολιτευτικό τείχος για το εργασιακό νομοσχέδιο

Άτυπο μέτωπο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης πριν καν αναρτηθεί για διαβούλευση. Αντιδράσεις για την προβολή του ως «σύγχρονη» πρόταση για τα εργασιακά, από τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εργασίας.

ΚΚΕ (φωτογραφία αρχείου)

ΚΚΕ: "Κάθε καθυστέρηση από το ασφαλές άνοιγμα όλων των σχολείων είναι εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό έγκλημα"

"Το Υπουργείο Παιδείας να ακούσει έστω την τελευταία στιγμή τα δίκαια και λογικά αιτήματα του εκπαιδευτικού κόσμου", επισημαίνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του.

Δημήτρης Κουτσύμπας.

ΚΚΕ: Η μετεγκατάσταση της πρώην ΠΥΡΚΑΛ, αποτυπώνει την υποβάθμιση και διάλυσης της αμυντικής βιομηχανίας

Το ΚΚΕ "για άλλη μια φορά εκφράζει την αντίθεσή του με την πολιτική διάλυσης, ιδιωτικοποίησης των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων, με αρνητικές συνέπειες στους εργαζόμενους και στην αμυντική ικανότητα της χώρας".

Κουτσούμπας: Να ακουστεί η φωνή των οικογενειών που βρίσκονται αντιμέτωπες με το φάσμα του αυτισμού

Κουτσούμπας: Να ακουστεί η φωνή των οικογενειών που βρίσκονται αντιμέτωπες με το φάσμα του αυτισμού

Απαιτείται «ανάπτυξη ενός συστήματος δημοσιών υπηρεσιών εκπαίδευσης και αποκατάστασης στην προοπτική της ισότιμης ένταξης των παιδιών στην κοινωνία και την παραγωγή» τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Κουτσούμπας για 1821: "Η ανάγκη πάντα γίνεται Ιστορία"

Κουτσούμπας για 1821: "Η ανάγκη πάντα γίνεται Ιστορία"

Με αναφορές στον εμβληματικό στίχο του ποιητή Άλκη Αλκαίου, ο γ.γ. του ΚΚΕ έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν της επανάστασης του 1821, για όλες εκείνες τις κοινωνικές "ανάγκες" που προκάλεσαν τη λαϊκή εξέγερση.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στη Βουλή

Χρυσοχοΐδης: "Έχουμε την ηπιότερη αστυνομία στην Ευρώπη" - Άγρια κόντρα με Παφίλη

"Σε 50 ημέρες έγιναν 632 συγκεντρώσεις σε όλη την Ελλάδα" είπε ο αρμόδιος υπουργός, με τον κ. Παφίλη να απαντά πως η ΕΛΑΣ δεν ενδιαφέρεται για τους πραγματικά υπεύθυνους των επεισοδίων.