news 24/7

K.K.E

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (Κ.Κ.Ε) στο οποίο Γενικός Γραμματέας είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας από Ιταλία: Κάθε ψήφος στα ΚΚ συμβάλλει στην ενίσχυση της κοινής πάλης των λαών μας

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για την συμβολή στην υπόθεση της καθόδου του ΚΚ-Ιταλία στις εκλογές σε όλη τη χώρα, τονίζοντας ότι αποτελεί έμπρακτη απόδειξη "πως τα κόμματά μας, κόντρα στο ρεύμα της αντεπανάστασης και του οπορτουνισμού, παραμένουν σταθερά στις αρχές της διεθνιστικής αλληλεγγύης, του προλεταριακού διεθνισμού".

Κουτσούμπας: Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει να χτίσουμε παντού ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση

Κουτσούμπας: Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει να χτίσουμε παντού ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση

Ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε την πεποίθηση ότι “κάθε ψήφος στο ΚΚΕ μετατρέπεται σε δύναμη και οργάνωση του αγώνα για να βάλουμε ένα τέρμα. Στο τσάκισμα της ζωής και των δικαιωμάτων μας για τα κέρδη του κεφαλαίου. Στη ζωή με ψίχουλα, δόσεις και επιδόματα, που απλά ανακυκλώνει τη φτώχεια και την ανεργία".

Βάγγος: Η χώρα πρέπει να αρχίσει να παράγει

Βάγγος: Η χώρα πρέπει να αρχίσει να παράγει

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 για τους λόγους που κατεβαίνει για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο ζητώντας ουσιαστικούς συνεταιρισμούς με κόστος καλλιέργειας και ζωής που να είναι ανταγωνιστικό ούτως ώστε να πάνε οι αγρότες σε ποιοτικές παραγωγές.

O ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του

Κουτσούμπας: Ο λαός με μοναδικό κριτήριο τη ζωή του και το μέλλον των παιδιών του να ενισχύσει το ΚΚΕ

"Σ' αυτή τη σικέ αντιπαράθεση ανάμεσα στα κόμματα του κεφαλαίου, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, δεν πρέπει να εγκλωβιστεί η εργατική τάξη, ο λαός" δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ σε ομιλία του στη Ν. Ιωνία.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο βήμα της Βουλής

Κουτσούμπας: Θα ψηφίσουμε υπέρ στα άρθρα που "ανακουφίζουν έστω και στο ελάχιστο"

Αφού άσκησε δριμεία κριτική τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στη Νέα Δημοκρατία, ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε ότι ΚΚΕ θα υπερψηφίσει άρθρα που θα ανακουφίζουν τους εργαζόμενους έστω και στο ελάχιστο.

O γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του

Κουτσούμπας: ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ θέλουν να κρύψουν ότι υπερασπίζονται και οι δύο τα συμφέροντα των ελίτ

"Τα συμφέροντα των ελίτ υπερασπίζονται, γι’ αυτό στο πρώτο και στο δεύτερο μνημόνιο πρόσθεσαν και ένα τρίτο, ακόμα χειρότερο, για να φορτώσουν στο λαό τα βάρη της κρίσης και να τη βγάλει "καθαρή" το κεφάλαιο" δήλωσε ο γγ του ΚΚΕ σε ομιλία του στο Βόλο.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας στο βήμα της Βουλής

Κουτσούμπας: Καμία εμπιστοσύνη σε αντιλαϊκές κυβερνήσεις

Με αφορμή την έντονη αντιπαράθεσή τους, ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θύμισε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ότι «στο ίδιο κότερο ήσασταν όταν ψηφίζατε το τρίτο μνημόνιο, όταν επιτεθήκατε στο δικαίωμα στην απεργία» σημειώνοντας ότι «είστε οι σκαφάτοι του κεφαλαίου».

Ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του

Κουτσούμπας: Με τα ψηφοδέλτια της αντεπίθεσης γυρίζουμε την πλάτη σε όσους μας υπόσχονται ψίχουλα

Μήνυμα αντεπίθεσης έστειλε ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ μιλώντας σε συγκέντρωση στην Πάτρα. "Μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά, για μια μεγάλη νίκη του λαού" τόνισε.

Ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Τροπολογία για την κατάργηση της μείωσης του αφορολόγητου κατέθεσε το ΚΚΕ

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε τροπολογία ώστε να καταργηθεί η προγραμματισμένη μείωση του αφορολόγητου που αποτελεί πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης

Τα κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό

ΚΚΕ: Η κυβέρνηση συντάσσεται με τις θέσεις της ΕΕ για τη Βενεζουέλα

"Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο δεν καταδικάζει την ωμή ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ και της ΕΕ εναντίον του εκλεγμένου προέδρου της χώρας και του βενεζουελάνικου λαού, αλλά υιοθετεί κι όλους τους στόχους της λεγόμενης "αντιπολίτευσης", συντασσόμενη ανοιχτά με τις θέσεις της ΕΕ αναφέρει το ΚΚΕ.

Αφίσες για την εργατική Πρτομαγιά

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά

Υπογραμμίζοντας ότι τα διδάγματα της εποποιΐας του εργατικού κινήματος είναι σήμερα περισσότερο επίκαιρα από ποτέ, το ΚΚΕ επισημαίνει πως "ό,τι κέρδισε η εργατική τάξη, το κέρδισε με σκληρούς αγώνες, σε σύγκρουση με το κεφάλαιο και την εξουσία του, ανατρέποντας συσχετισμούς που μπορεί να ήταν αρνητικοί και να φάνταζαν ανυπέρβλητοι"

Τα κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό

ΚΚΕ: Το αντικομμουνιστικό παραλήρημα του Γεωργιάδη έχει στόχο το ΚΚΕ, όχι τον ΣΥΡΙΖΑ

Το ΚΚΕ απάντησε σε όσα είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης περί ανάγκης "πτώσης των κομμουνιστών" και τόνισε ότι ο πραγματικός στόχος του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας είναι το ίδιο και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI)

Υπουργείο Παιδείας: "Είναι αντιληπτό το εκλογικό άγχος του ΚΚΕ"

Για "εκλογικό άγχος του ΚΚΕ" και "εμμονή στο λάθος" κάνει λόγο το Υπουργείο Παιδείας στην απάντησή του προς το δημοσίευμα της εφημερίδας "Ριζοσπάστης" με τίτλο "Συνειδητή διαστρέβλωση των θέσεων του ΚΚΕ".

Ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Απόλυτα καταδικαστέα και ανήθικη η τοποθέτηση Πολάκη

Για τα ζητήματα της οικονομίας, της εξωτερικής πολιτικής, αλλά και της τρέχουσας επικαιρότητας τοποθετήθηκε σε παρέμβαση του στον News 24/7 στους 88,6 και στον Βασίλη Σκουρή ο Δημήτρης Κουτσούμπας, Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ.

Δημήτρης Κουτσούμπας, γενικός γραμματέας του ΚΚΕ

Δ. Κουτσούμπας: Το νομοσχέδιο για το Λύκειο έχει αντιδραστικό χαρακτήρα, πάρτε το πίσω

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ σημείωσε ότι από τις αλλαγές που γίνονται ευνοούνται μόνο οι ιδιοκτήτες των μεγάλων αλυσίδων φροντιστηρίων, καθώς το Λύκειο μετατρέπεται σε «αρένα ανταγωνισμού»

Δ. Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: Μόνο με ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να αντιμετωπιστεί η ακροδεξιά

Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού, θα είναι το διαφορετικό εκλογικό αποτέλεσμα, που θα δώσει αισιοδοξία, ανάταση στο λαό, ανέφερε σε ομιλία του στο Χαϊδάρι ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος.

O Θανάσης Παφίλης

Ο Θανάσης Παφίλης απαντά στις ερωτήσεις των ακροατών

Ο βουλευτής του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης θα βρίσκεται στο στούντιο του News 24/7 στους 88,6 και για δύο ώρες (10.00 - 12.00) θα συνομιλεί με τους ακροατές απαντώντας για όλα τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Στείλτε τις ερωτήσεις σας.

Στιγμιότυπο από τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών

Κουτσούμπας: Καμία κυβέρνηση δεν έχει θέσει ουσιαστικά το ζήτημα της διεκδίκησης των Γερμανικών οφειλών

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, όπως κι οι προηγούμενες κυβερνήσεις, «ταυτίζεται με τα συμφέροντα της άρχουσας τάξης που δεν θέλει να διαταραχθούν οι σχέσεις της με την Γερμανία» με την προώθηση της διεκδίκησης των Γερμανικών οφειλών.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

ΚΚΕ για Γερμανικές οφειλές: Η κυβέρνηση έχει υποχρέωση να θέσει άμεσα τη διεκδίκηση-απαίτηση

Ξεχωριστή πρόταση απόφασης για τη διεκδίκηση των Γερμανικών οφειλών καταθέτει το ΚΚΕ - Κατηγορεί την σημερινή και τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι «επί της ουσίας δεν έθεσαν το θέμα και δε διεκδίκησαν τις Γερμανικές επανορθώσεις» και θυμούνται το θέμα μόνο προεκλογικά.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Γ.Γκιόκας

Γκιόκας: Προεκλογικό κατασκεύασμα με φθαρμένα υλικά η Προοδευτική Συμμαχία

Ο βουλευτής του ΚΚΕ επιτέθηκε μιλώντας στον News 24/7 επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως φτιάχνει καρικατούρα προοδευτικής συμμαχίας με φθαρμένα υλικά από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, και ζήτησε ο λαός να φέρει το ΚΚΕ στην τρίτη θέση.

Το κτίριο του ΚΚΕ στον Περισσό

Καταγγελία του ΚΚΕ προς την Google

Το ΚΚΕ επιμένει με νέα επίσημη παρέμβασή του προς την Google να "κατεβάσει" πρόσφατα δημοσιεύματα, στα οποία μέλη της Χρυσής Αυγής χαρακτηρίζουν το Κόμμα "υπηρέτη του κεφαλαίου", "εγκληματική συμμορία" και "μαφία".

Ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Κουτσούμπας: "Novartis gate ο ένας, Πετσίτης gate ο άλλος"

"Να πάρουμε πίσω όσα χάσαμε και να κάνουμε την πραγματική διαφορά" ζήτησε ο Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος τόνισε ότι "με τη δήθεν 'προοδευτική συμμαχία', ο κ. Τσίπρας, και η Νέα Δημοκρατία με το 'μέτωπό της ενάντια στο λαϊκισμό' προσπαθούν να δημιουργήσουν ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές".

Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό

Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για οικονομική ενίσχυση του Κόμματος ενόψει των εκλογών

Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα, αναφέροντας μεταξύ άλλων τη σημαντική οικονομική επιβάρυνση που υφίστανται άνθρωποι των λαϊκών στρωμάτων για να ασκήσουν τα δικαιώματά τους.

Ο Γιάννης Πρωτούλης

Πρωτούλης: "Συνδικαλιστική μαφία η ΓΣΕΕ"

Το μέλος της ΠΓ του ΚΚΕ κατονόμασε εκπρόσωπο Τύπου της ΓΣΕΕ ως αυτόν που διακινεί φτιαχτά βίντεο, όπως είπε, και πληροφορίες που δεν στέκουν. Για τα περί τραμπουκισμού του ΠΑΜΕ από τη ΝΔ, είπε ότι περιμένει την επίσημη ανακοίνωση της Πειραιώς.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος

Κουτσούμπας: Ισχυρό ΚΚΕ η μοναδική καθαρή αντίθεση στην ΕΕ - Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Μήνυμα αντεπίθεσης για την αποδέσμευση, για την Ευρώπη του σοσιαλισμού από τον γγ της ΚΕ του ΚΚΕ κατά την παρουσίαση του ψηφοδελτίου του κόμματος για τις ευρωεκλογές.

Με Σεμίνα Διγενή, Γιώργο Πομάσκι, Γιάννη Βάγγο, Λίλα Καφαντάρη το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Με Σεμίνα Διγενή, Γιώργο Πομάσκι, Γιάννη Βάγγο, Λίλα Καφαντάρη το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ παρουσιάζει στις 6.30 απόψε στο ξενοδοχείο Novotel ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Σημαντική η παρουσία της νέας γενιάς με τον Γραμματέα της ΚΝΕ Νίκο Αμπατιέλο και τον Λευτέρη Νικολάου-Αλαβάνο. Υποψήφιοι και οι ταξιάρχος ε.α. Μιχάλης Σοφικίτης και ο συνταγματάρχης ε.α. Γιάννης Αγγέλου. Αισιοδοξία στον Περισσό ότι μπορεί να κερδηθεί η τρίτη θέση.

Τα κεντρικά γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό

Πώς στέρησαν την ιθαγένεια από 20 κορυφαία στελέχη του ΚΚΕ

Ολόκληρο το έγγραφο του 1948 από το Αρχείο του υπουργείου Εσωτερικών. Μεταξύ των στελεχών οι Νίκος Ζαχαριάδης, Μάρκος Βαφειάδης, Ιωάννης Ιωαννίδης, Μιλτιάδης Πορφυρογέννης, Πέτρος Ρούσσος, Πέτρος Κόκκαλης, Λεωνίδας Στρίγγος, Βασίλης Μπαρτζιώτας, Ανδρέας Τζήμας, Λευτέρης Μαυροειδής.