Κ.Κ.Ε

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος (Κ.Κ.Ε) στο οποίο Γενικός Γραμματέας είναι ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό.

ΚΚΕ για φωτιά στην Αχαΐα: Ευθύνη της κυβέρνησης οι μεγάλες ελλείψεις σε δασοπυρόσβεση και πυροπροστασία

Με ευθύνη της κυβέρνησης άμεση καταγραφή των ζημιών στην Αιγιαλεία, αποζημίωση των πληγέντων, επίλυση ζητημάτων στέγασης και άμεση αποκατάσταση όλων των υποδομών, ζητά το ΚΚΕ.

ΚΚΕ: Στο ξέσπασμα Ιακωβίδη αποτυπώνεται η πραγματικότητα των περισσότερων αθλητών

ΚΚΕ: Στο ξέσπασμα Ιακωβίδη αποτυπώνεται η πραγματικότητα των περισσότερων αθλητών

"Τα λόγια του λένε την αλήθεια κι η αλήθεια δεν κρύβεται  πίσω από τις δικαιολογίες των υπευθύνων που -πριν προλάβουν να στεγνώσουν τα δάκρυα του Ιακωβίδη- έσπευσαν να διώξουν την ευθύνη από πάνω τους" τονίζει η ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό.

ΚΚΕ για τα 47 χρόνια από την κατάρρευση της δικτατορίας της 21ης Απριλίου

"Η σημερινή επέτειος φέρνει στη μνήμη μας όσους βασανίστηκαν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, δολοφονήθηκαν από τη Χούντα, όσους με κάθε μέσο συνέβαλαν στην πάλη κατά της δικτατορίας" αναφέρει ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Η Νίκη Κεραμέως στη Βουλή

Βουλή: Ψηφίστηκε στην αρμόδια Επιτροπή το νομοσχέδιο για το νέο σχολείο

Ολοκληρώθηκε στην αρμόδια Επιτροπή, μετά από έντονη αντιπαράθεση, η ψήφιση, κατά πλειοψηφία, του νομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας. Τα κόμματα της Αντιπολίτευσης κατηγόρησαν την κυβέρνηση για αυταρχικές πρακτικές απαξίωσης της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Νίκος Μπογιόπουλος

ΚΚΕ: Η αγωγή κατά του Νίκου Μπογιόπουλου από την ΕΑΑΣ είναι άθλια και απαράδεκτη

Για "αντικομμουνισμό με πρακτικές και φρασεολογία βγαλμένη από την εποχή των εκτελέσεων και εξοριών" κατηγορεί το ΚΚΕ την Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού μετά την αγωγή που κατέθεσε κατά του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη Λέσβο για το 30ο Αντιϊμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ

Κουτσούμπας από τη Λέσβο: "Το ΚΚΕ σταθερά ενάντια στον ρατσισμό, τον εθνικισμό και τον φασισμό"

Το μήνυμα του Δημήτρη Κουτσούμπα, από τη Λέσβο στα πλαίσια της επίσκεψής του για το Αντιϊμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ. Τι δήλωσε για το προσφυγικό, για την κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά και τις ελλείψεις στην αντιπυρική προστασία.

Τα έδρανα της αντιπολίτευσης στη Βουλή

Έρευνα 20/20: Χαμηλές πτήσεις για την αντιπολίτευση, δύο χρόνια μετά τις εκλογές

Δυσαρεστημένοι στην πλειονότητά τους οι πολίτες από το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης, λίγο πριν την συμπλήρωση δύο ετών από τις εκλογές του 2019, όπως καταδεικνύει η έρευνα της aboutpeople για το 20/20 του NEWS 24/7

Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό (EUROKINISSI-ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)

ΚΚΕ: Ένα μαρμαρωμένο, αλαμπές κάστρο

Πως γίνεται σε περίοδο μεγάλων κρίσεων και δυναστικών μνημονίων να βρίσκεται διαρκώς καθηλωμένο εκλογικά ένα κόμμα της Αριστεράς που νοιάζεται και παλεύει για τα λαϊκά συμφέροντα; Τι δεν καταλαβαίνει το ΚΚΕ και μοιάζει απελπιστικά με στατικό ποδήλατο γυμναστικής;

Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό.

ΚΚΕ: Αρχίζει σήμερα το 21ο Συνέδριο

"Δυνατό ΚΚΕ. Νους - Καρδιά - Οργανωτής της εργατικής - λαϊκής πάλης για το σοσιαλισμό" είναι στο σύνθημα του 21ου Συνεδρίου του ΚΚΕ που αρχίζει την Πέμπτη. Αναλυτικά το πρόγραμμα.

Τα γραφεία του ΚΚΕ στον Περισσό.

ΚΚΕ για νομοσχέδιο για την Παιδεία: "Ασφυκτικός έλεγχος των εκπαιδευτικών και κατηγοριοποίηση σχολείων και μαθητών"

"Το ΚΚΕ απορρίπτει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο και καλεί σε θέση μάχης τον κόσμο της εκπαίδευσης, όλο τον λαό, για να μην περάσουν οι αρνητικές αλλαγές", δηλώνει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

ΚΚΕ: Τα επιθετικά σχέδια του ΝΑΤΟ συνοδεύονται με συνδιαχείριση σε Αιγαίο και Αν. Μεσόγειο

"Εκτός πραγματικότητας" χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τον ισχυρισμό για "ενίσχυση της συνοχής της νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ, στο πλαίσιο της Συνόδου του οποίου έγινε η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν".

Φαντάροι σε ασκηση

Η ΚΝΕ κάνει λόγο για "προσπάθεια της κυβέρνησης να προσλάβει φαντάρους στην πανεπιστημιακή αστυνομία"

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε η ΚΝΕ, κατηγορώντας την ότι "ζητάει από φαντάρους να κάνουν αιτήσεις, ώστε μετά τη θητεία τους να προσληφθούν στην πανεπιστημιακή αστυνομία". Παράλληλα την καλεί να αποσύρει το εργασιακό νομοσχέδιο.