Κλειστή η πόρτα της Ν.Δ για τον Καρατζαφέρη

ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΟΥ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/ΕUROKINISSI)
ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΑΕΡΟΠΑΓΙΤΟΥ (ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/ΕUROKINISSI) EUROKINISSI

Γαλάζιες πηγές επιβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση συζήτησης με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τις off shore και τα εξοπλιστικά

Της Βίκυς Σαμαρά

Κλειστή παραμένει η πόρτα της Νέας Δημοκρατίας για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη επιβεβαιώνουν γαλάζιες πηγές.

Οι πληροφορίες πως ερευνάται το ενδεχόμενο εμπλοκής του κ.Καρατζαφέρη σε σκάνδαλο εξοπλιστικών γύρω από την εξαγορά ελικοπτέρων Super Puma με τον αρμόδιο εισαγγελέα να ζητά ενημέρωση από τη Βουλή ως προς το εάν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει συμπεριλάβει στο πόθεν έσχες του δύο υπεράκτιες εταιρείες στην Καραϊβική, έφεραν σε δύσκολη θέση όσους είχαν ανοίξει ζήτημα επαναπροσέγγισης του κ.Καρατζαφέρη με τη Ν.Δ, καθώς παρόλο που δεν μπορεί βεβαίως κανείς να προδικάσει το αποτέλεσμα της έρευνας, υπάρχει ζήτημα σε επίπεδο πολιτικών εντυπώσεων.

Υπέρ της επιστροφής Καρατζαφέρη στη Ν.Δ είχαν ταχθεί με δημόσιες δηλώσεις τους οι Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης, ενώ αντίθετη άποψη φέρονται να είχαν ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης και ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Γαλάζια στελέχη τονίζουν πάντως σε κάθε περίπτωση ότι το τεκμήριο της αθωότητας ισχύει και παραπέμπουν στην ολοκλήρωση της έρευνας.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Καρατζαφέρης έχει καταθέσει ένσταση στο εκλογοδικείο μετά τις ευρωεκλογές, υποστηρίζοντας ότι είναι αντισυνταγματικό το πλαφόν του 3% για την είσοδο στο Ευρωκοινοβούλιο και αιτούμενος να δοθεί στο ΛΑΟΣ (το οποίο έλαβε 2,7% κάνοντας ένα εντυπωσιακό come back τον περασμένο Μάιο) μια από τις έδρες της Χρυσής Αυγής. Εφόσον κέρδιζε την υπόθεση αυτή, θα είχε ένα “χαρτί” προκειμένου να διαπραγματευθεί την επιστροφή του στη Ν.Δ, η οποία είχε συναντήσει ούτως ή άλλως σφοδρές αντιδράσεις από τους καραμανλικούς.

Όλα αυτά όμως “παγώνουν” πλέον, τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τις off shore και τα εξοπλιστικά.

SHARE:

24Media Network