Κοινή κοινοβουλευτική ομάδα ΠΑΣΟΚ - Ποταμιού προτείνει ο Λοβέρδος

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-νέα κυβέρνηση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ-νέα κυβέρνηση του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ(EUROKINISSI-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) EUROKINISSI

«Ελάτε να συνεργαστούμε» είπε στο Ποτάμι και πρότεινε να συγκροτηθεί κοινή ομάδα με τους βουλευτές των δύο κομμάτων στην παρούσα Βουλή. Ωστόσο είπε λάθος το όνομα του συναδέλφου του!

Τη συνένωση των κοινοβουλευτικών ομάδων του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού στην παρούσα Βουλή πρότεινε ο Ανδρέας Λοβέρδος με πρόσκληση που απεύθυνε από το βήμα του κοινοβουλίου.

«Απευθύνομαι στο Ποτάμι και τον κύριο Μπαρτζώκα (sic)» είπε o κ. Λοβέρδος εννοώντας φυσικά τον βουλευτή του κόμματος του Σταύρο Θεοδωράκη, Κωνσταντίνο Μπαργιώτα. «Ελάτε να συνεργαστούμε, να συγκροτήσουμε μία κοινή κοινοβουλευτική ομάδα και να απαντήσουμε μαζί στο δικομματισμό που προσπαθεί να μας βάλει στο περιθώριο» τόνισε ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του. Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε, μάλιστα, ότι η αναφορά του εκπορεύτηκε από το γεγονός ότι ο κ. Μπαργιώτας καθόταν σε διπλανό κοινοβουλευτικό έδρανο με τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Την πρόταση Λοβέρδου σχολίασε όμως και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς. «Ο κος Μπαργιώτας μετακινήθηκε στο χώρο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης» σημείωσε σκωπτικά ο κ. Μαντάς.

SHARE:

24Media Network