Κωνσταντινόπουλος: Το μεγαλύτερο ανέκδοτο ότι θα τα “σπάσουν” Τσίπρας – Καμμένος

Κωνσταντινόπουλος: Το μεγαλύτερο ανέκδοτο ότι θα τα “σπάσουν” Τσίπρας – Καμμένος
Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος Eurokinissi

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 λέγοντας πως Τσίπρας και Καμμένος είναι σε συνεννόηση, όμως "είναι όμηρος ο ένας του άλλου".

“Το μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι, ότι θα τα σπάσουν Τσίπρας και Καμμένος. Είναι σε συνεννόηση. Ο ένας όμως είναι όμηρος του άλλου”, είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή “Πρωινό Τανγκό” με τους Αντώνη Φουρλή και Στέλλα Γκαντώνα, χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ ως ένα απόλυτα καραμανλικό κόμμα.

Για το προσφυγικό είπε: “Θα δημιουργήσει πρόβλημα στην χώρα η συμφωνία Τσίπρα-Μέρκελ στο προσφυγικό. Η κυβέρνηση έχει γίνει η ντροπή της Ευρώπης στο προσφυγικό και έχει γίνει κυνική στο ζήτημα”.

Για τη δήλωση Πολάκη, είπε: “Αυτό που συνέβη χθες με τον Πολάκη, το έχουν πει οι Χρυσαυγίτες. Αυτό που είπε ο Πολάκης ήταν πολύ βαρύ και κανείς από την κυβέρνηση δεν τον αποδοκίμασε”.

Όσον αφορά στο Σκοπιανό, είπε: “Θέλαμε λύση αλλά η λύση αυτή δεν είναι προς όφελος της χώρας. Δεν θα την ψηφίσουμε”.

Κάνοντας εκτίμηση για τις εκλογές, είπε πως “ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι τουλάχιστον δεύτερος”, με την “διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να είναι τουλάχιστον 10 μονάδες”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα