Κωνσταντοπούλου: Υλοποιούν μνημονιακή γενοκτονία παριστάνοντας τα θύματα

Κωνσταντοπούλου: Υλοποιούν μνημονιακή γενοκτονία παριστάνοντας τα θύματα

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου για την αιφνιδιαστική επιτάχυνση της διαδικασίας ψήφισης του ασφαλιστικού – φορολογικού νομοσχεδίου

" Η Κυβέρνηση εφαρμόζει ακριβώς την ίδια πρακτική με την εξουσιοδότηση της 10ης Ιουλίου 2015" αναφέρει η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σχολιάζοντας τη διαδικασία ψήφισης του ασφαλιστικού – φορολογικού νομοσχεδίου μέσα στο Σαββατοκύριακο.

"Τα δίνει όλα προκαταβολικά με κατεπείγουσα διαδ/σία, για να "εξαναγκαστεί" να δώσει ακόμη περισσότερα μετά" συμπληρώνει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, και συμπληρώνει:

" Η Κυβέρνηση και ο Αλέξης Τσίπρας υλοποιούν ασμένως τη μνημονιακή κοινωνική γενοκτονία παριστάνοντας τα θύματα. Η κοινωνία, με πρώτες τις νέες γενιές που καταστρέφονται, πρέπει να απαντήσει με αντίσταση και ανυπακοή".

Σημειώνεται πως σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εφημερίδα "Παραπολιτικά", η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωνε ότι "αποδείχθηκε περίτρανα πως οι μνημονιακές δυνάμεις, και πρωτίστως οι νεομνημονιακές δυνάμεις της σημερινής κυβέρνησης, φοβούνταν τόσο πολύ μην προλάβει να συγκροτηθεί και να οργανωθεί μια αντιμνημονιακή πολιτική πρόταση αντίστοιχη και αντάξια της μεγαλειώδους και ευθυτενούς στάσης του ελληνικού λαού, που έσπευσαν να διοργανώσουν και να σκηνοθετήσουν εκλογές, έξω από τα συνταγματικά θεσμικά πλαίσια, με πρωτοφανείς συντετμημένες διαδικασίες και με παράκαμψη της Βουλής".

Σχετικά με την ετοιμότητα του κόμματος της για εκλογές, ανέφερε: "όποιο κι αν είναι το σχέδιο αιφνιδιασμού, όποια μεθόδευση κι αν επιχειρήσει το κυβερνητικό επιτελείο, εμείς θα είμαστε έτοιμοι, προετοιμασμένοι, προϊδεασμένοι και υποψιασμένοι. Δε θα συμβεί ξανά ποτέ ο αιφνιδιασμός και το πραξικόπημα του καλοκαιριού, που αποτέλεσε το colpo grosso του επιτελείου Τσίπρα".

Τέλος, απευθύνοντας κάλεσμα αλλά και αναλύοντας το εκλογικό της κοινό, δήλωσε: "η Πλεύση Ελευθερίας είναι μάχη απελευθέρωσης του λαού. Είναι μάχη που πρέπει να δοθεί από αποφασισμένους ανθρώπους και συλλογικότητες, με ενωμένες δυνάμεις, Ευπρόσδεκτοι στην Πλεύση Ελευθερίας είναι τόσο άνθρωποι που τοποθετούνται στην Αριστερά, όσο και τα κοινωνικά κινήματα, αλλά και όσοι διεκδικούν με δημοκρατικό πατριωτισμό, την υπεράσπιση της πατρίδας μας και την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Όλοι όσοι θέλουν να δώσουν τη μάχη και να χτίσουν μαζί μας ένα διαφορετικό κόσμο, που είναι εφικτός, σε πείσμα των προσπαθειών ενός ολιγαρχικού, συστήματος να μας πείσει ότι αυτό δε γίνεται".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πλεύση Ελευθερίας
SHARE:

24Media Network