Κούλογλου: Ο Σημίτης έχει χάσει την ψυχραιμία του

Κούλογλου: Ο Σημίτης έχει χάσει την ψυχραιμία του
Ο Στέλιος Κούλογλου Eurokinissi

Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου στηλίτευσε την αντίδραση του Κώστα Σημίτη στην εντολή για το άνοιγμα των λογαριασμών του.

“Γεννηματά και Μητσοτάκης έχουν κάνει συμφωνία για μετεκλογική συνεργασία” υποστήριξε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου μιλώντας στον news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Αναφερόμενος στην σύγκρουση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ για τα σκάνδαλα και τη σκανδαλολογία είπε τα εξής: “Ο Πολάκης είπε ότι στον κόσμο υπάρχει μια αίσθηση αδικίας. Ο κ. Σημίτης έχει βρεθεί με τη μισή ηγετική του ομάδα στη φυλακή, έχουν πιαστεί με τη γίδα στην πλάτη. Μην ξεχνάτε τον κ. Μαντέλη, τον κ. Τσουκάτο, τώρα τον κ. Παπαντωνίου. Δεν θα έπρεπε να πει μια κουβέντα; Μιλώντας για τους “περιστασιακούς ενοίκους της εκτελεστικής εξουσίας” δείχνει ότι θεωρεί ιδιοκτησία του κόμματός του την εξουσία, αυτό εξηγεί και το μίσος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ που αντιμετωπίζεται ως παρείσακτος.

Ο κ. Σημίτης με τη σιωπή του και μ αυτά που λέει δείχνει ότι έχει χάσει την ψυχραιμία του και καταστρέφει την υστεροφημία του. Μια ανεξάρτητη αρχή αποφάσισε το άνοιγμα των λογαριασμών του πρώην πρωθυπουργού. Βλέπετε καμία καλή σχέση της κυβέρνησης με τη Δικαιοσύνη; Η υπόθεση Novartis θα προχωρήσει. Θα έρθουν στοιχεία από το FBI μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ναι, ξέρω κάτι παραπάνω από πηγές στην ΕΕ, ανησυχούν για το σκάνδαλο. Η αμερικανική δικαιοσύνη θα δώσει στοιχεία. Αναφέρομαι σε πολιτικά πρόσωπα. Το ερώτημα είναι αν θα πρέπει να διαλευκανθούν τα σκάνδαλα. Για πρώτη φορά γίνεται προσπάθεια να καθαριστεί η κόπρος του Αυγείου. Το ζήτημα είναι να φτιαχτούν θεσμοί στο χώρο της υγείας που θα εμποδίζουν την παρανομία.

Οι γέφυρες με την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ έχουν πέσει. Η κα Γεννηματά έχει προφανώς συμφωνήσει με τον Κ. Μητσοτάκη ότι θα συνεργαστούν μετεκλογικά. Αν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές η κα Γεννηματά θα πάει σαν φτωχός συγγενής να συγκυβερνήσει. Λένε τα ίδια πράγματα για την Εκκλησία, για τη συμφωνία των Πρεσπών, για τη συνταγματική αναθεώρηση. Οι ανακοινώσεις τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα