Κούλογλου: Ο Ταγιάνι ψαρεύει ακροδεξιές ψήφους για τον Μπερλουσκόνι

Κούλογλου: Ο Ταγιάνι ψαρεύει ακροδεξιές ψήφους για τον Μπερλουσκόνι
Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου Eurokinissi

Εξοργιστική χαρακτήρισε τη δήλωση του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι το ΕΛΚ δεν καταδίκασε τις δηλώσεις του.

Προφανώς ο Ταγιάνι ψαρεύει ακροδεξιές ψήφους για τον Μπερλουσκόνι, τόνισε στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου, ο Στέλιος Κούλογλου με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου οτι “μπορεί να μην συμμεριζόμαστε τη μέθοδό του Μουσολίνι, όμως έφτιαξε δρόμους, γέφυρες, κτίρια, αθλητικές εγκαταστάσεις και ανέπλασε τόσα μέρη στην Ιταλία μας».

“’Ενας αντιφασίστας δεν κάνει τέτοιες δηλώσεις” είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας και την απάντηση του Ταγιάνι, μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε, στην οποία αναφέρει οτι “ως πεπεισμένος αντιφασίστας, ζητώ συγγνώμη απ’ όλους αυτούς που μπορεί να προσβλήθηκαν απ’ αυτό που είπα”.

Χαρακτήρισε εξοργιστική τη δήλωση και συμπλήρωσε οτι “αν και σήμερα ο Αντόνιο Ταγιάνι “έφαγε ξύλο” με ευρωβουλευτές να τον καταδικάζουν, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα δεν καταδίκασε τις δηλώσεις του”.

Ο k. Κούλογλου συνέχισε λέγοντας πως έστειλε ανοιχτή επιστολή στον κ. Ταγιάνι και σε όλους τους ευρωβουλευτές , με την οποία τον καλεί, αν θέλει να περισώσει την τιμή του, να επισκεφθεί το χωριό Δομένικο και άλλα χωριά που ξεκληρίστηκαν και να ζητήσει συγγνώμη γι αυτά που είπε από τους κατοίκους.

Αναφορικά με τη στάση του Μάνφρεντ Βέμπερ σε σχέση με τον Βίκτορ Όρμπαν, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για “παχνίδια που δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένας σεβασμός σε ιδεολογικές θέσεις αλλά προσπάθεια αλλοίωσης ψήφων και ανοχής απέναντι σε ακροδεξιούς”.

Ο κ. Κούλογλου έστρεψε τα βέλη του και προς τη ΝΔ, λέγοντας οτι αναμένει με ενδιαφέρον της αντιδράσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για τον Ταγιάνι και για τον Όρμπαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα