“Κακοποιήθηκα σαν να ήμουν εγκληματίας”

“Κακοποιήθηκα σαν να ήμουν εγκληματίας”
ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΙΜΩΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΜΟΥ EUROKINISSI

Ευθείες βολές κατά του Χρήστου Παπουτσή αλλά και του Γ. Παπανδρέου εκτόξευσε ο Κίμων Κουλούρης. Άφησε να εννοηθεί πως υπάρχει σχέδιο εναντίον του

Για βάρβαρη συμπεριφορά εις βάρος του από αστυνομικούς έκανε λόγο ο Κίμωνας Κουλούρης ο οποίος συμπλήρωσε πως το αυτοκίνητό του ουδέποτε χτύπησε τον αστυνομικό.

“Όταν δόθηκε το σήμα και με πλάκωσαν 30 αστυνομικοί η πολιτική ηγεσία το ήξερε”, υποστήριξε.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αντένα, ο Κ. Κουλούρης, αρχικά παραδέχθηκε μέρος των ευθυνών του.

Τόνισε ότι πέρασε με κόκκινο , ένα όμως όχι τέσσερα όπως τον κατηγορούν, και πως όντως το δίπλωμά του είχε λήξει.

Στη συνέχεια όμως έκανε λόγο για κλίμα το οποίο διαμορφώνεται εις βάρος του και πως ήταν μάλιστα σχεδιασμένο εκ των άνωθεν.

“Δεν υπάρχει τέτοια ανακοίνωση για τέσσερα φανάρια. Αυτά τα λένε οι ειδικοί φρουροί οι οποίοι θα υποστούν τις συνέπειες της ψευδολογίας τους από τον νόμο”, σημείωσε σχετικά ο πρώην υπουργός, ενώ αρνήθηκε και πως έγινε καταδίωξη.

Το κυριότερο όμως σημείο της συνέντευξης στον Αντένα, ήταν αφενός οι κατηγορίες – αιχμές περί κακοποίησης και αφετέρου, οι κατηγορίες του εις βάρος της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

“Κακοποιήθηκα με τον πιο βάρβαρο τρόπο σαν να ήμουν κοινός εγκληματίας. Το αυτοκίνητο μου δεν άγγιξε τον αστυνομικό ούτε έπεσε ένα αυτοκίνητο ενάμιση τόνου και του στραμπούληξε το πόδι. Ούτε στραμπούληγμα υπάρχει και θα το αποδείξω” σημείωσε ο κ. Κουλούρης και πρόσθεσε ότι τον τράβαγαν από το μανίκι μπροστά στην 15χρονη κόρη του.

“Γνωστή η κόντρα μου με τον Παπουτσή”

Στη συνέχεια ο Κ. Κουλούρης, ο οποίος καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης ήταν σε ένταση, υποστήριξε πως όταν δόθηκε το σήμα “και με πλάκωσαν 30 αστυνομικοί”, εννοώντας πως έσπευσαν 30 ένστολοι στο σημείο, κάτι που “ήταν σε γνώση της πολιτικής ηγεσίας”.

Για να προσθέσει:

“Η κόντρα μου με τον Παπουτσή είναι εδώ και δυο χρόνια πολύ γνωστή. Μπράβο του Χρήστου του Παπουτσή… τον έκανα άνθρωπο κι αυτόν. Εγώ τον έκανα. Μπράβο του αλλά θα μείνει αυτός τελευταίος με το Γιωργάκη. Μπράβο του πρώην συντρόφου μου που έλεγε στον Κουλούρη οφείλω τα πάντα”.

Για να καταλήξει ο πρώην υπουργός με μία φράση η οποία έβαλε στο κάδρο τόσο τον Χ. Παπουτσή όσο και το Γ. Παπανδρέου.

“Σκέφτομαι πως ήταν όλο αυτό ένα σχέδιο για να τσαλακωθώ μια και θα μείνουν ο Γιώργος και ο Παπουτσής (στο ΠΑΣΟΚ) οι θλιβερές παρουσίες των δύο τελευταίων χρόνων”. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα