Κουμουτσάκος: Άλλο η πολιτική σύγκρουση και άλλο ο διχασμός

Ο Γιωργος Κουμουτσακος
Ο Γιωργος Κουμουτσακος EUROKINISSI

Τους προπηλακισμούς που δέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, κατήγγειλε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας.

"Είμαι απέναντι και καταγγέλλω κάθε προπηλακισμό. Λάθος να προσθέσουμε και πολιτειακό θέμα στο Σκοπιανό" δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 ο Γιώργος Κουμουτσάκος τομεάρχης εξωτερικών ΝΔ αναφερόμενος στον προπηλακισμό κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

"Άλλο η πολιτική σύγκρουση και άλλο ο διχασμός" συμπλήρωσε ενώ απέρριψε και τα "περί προδοσίας", χαρακτηρίζοντας, όμως, κακή και επιζήμια την Συμφωνία των Πρεσπών:

"Η συμφωνία προβλέπει ότι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να υποστηρίξει και την υποψηφιότητα και την ένταξη στην Ε.Ε.", υπογράμμισε και αναρωτήθηκε εάν η Αθήνα θα μπορεί να ασκήσει βέτο σε περίπτωση που δεν τηρούνται οι προϋποθέσεις σε θέματα διαφθοράς, δημοκρατικών θεσμών, γεωργίας κλπ.

Σε σχέση με τη δήλωση Κατρούγκαλου στο σταθμό μας ο οποίος είπε ότι τυπικά δεν έχει τεθεί σε ισχύ η Συμφωνία, ο κ. Κουμουτσάκος ανέφερε ότι η τοποθέτηση αυτή επιβεβαιώνει την ανησυχία της ΝΔ και δίνει συγχωροχάρτι στον Ζάεφ που μίλησε για Μακεδονία.

SHARE: