Κουρουμπλής: Καμία περικοπή στις συντάξεις κάτω των 1000 ευρώ

Κουρουμπλής: Καμία περικοπή στις συντάξεις κάτω των 1000 ευρώ

Κατηγορηματικός ήταν ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής σχετικά με το ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία περικοπή στις συντάξεις κάτω των 1000 ευρώ

Διαβεβαίωση ότι δεν θα επηρεαστούν οι συντάξεις που είναι κάτω από 1000 ευρώ, έδωσε το πρωί στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής, προσθέτοντας με νόημα ότι ο καθένας μπορεί να ερμηνεύει τα πράγματα όπως νομίζει αλλά και πως "κοντός ψαλμός αλληλούια".

Για το πολυνομοσχέδιο παραδέχθηκε ότι υπάρχουν αδικίες αλλά η κυβέρνηση "αυτό διαβεβαίωσαν χθες στη ΚΟ μέχρι και την τελευταία στιγμή διαπραγματεύεται".

Για την κινητοποίηση των τυφλών ανθρώπων χθες στο κέντρο της Αθήνας με το αίτημα της εξαίρεσής τους από την αύξηση των ορίων ηλικίας έδωσε συγκεκριμένη διαβεβαίωσε πως δεν επηρεάζονται οι συντάξεις των αναπήρων ανθρώπων.

Αναγνώρισε ότι η κυβέρνηση ποντάρει στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και στη ρύθμιση του χρέους και με την ελπίδα της να είναι ότι εφόσον αυτά ξεπεραστούν θετικά τότε "θα αλλάξει το κλίμα στη χώρα".

SHARE:

24Media Network