Κουτσούμπας: Σύγχρονη και δωρεάν υγεία η απάντηση στο θέμα των εργαστηρίων

O ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του
O ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του EUROKINISSI

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας πήρε θέση στο ζήτημα των ιδιωτικών εργαστηρίων προτάσσοντας την ανάγκη για δωρεάν υγεία για όλους.

«Η υποβάθμιση και οι τεράστιες ελλείψεις του δημόσιου συστήματος Υγείας, με ευθύνη όλων των μέχρι σήμερα κυβερνήσεων, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ παλιότερα, του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα, έχουν οδηγήσει τον ελληνικό λαό, στο μεν δημόσιο να μη μπορεί να κάνει ένα πολύ μεγάλο μέρος των εξετάσεών του, στο δε ιδιωτικό τομέα, των μεγάλων επιχειρηματιών Υγείας, να βρίσκεται υπό τον συνεχή εκβιασμό "ή πληρώνεις ακριβά ή δεν έχει εξετάσεις"» δήλωσε για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας και την κατάσταση στα διαγνωστικά κέντρα ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Γι' αυτό τώρα χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ. Για να δοθεί απάντηση με διεκδίκηση για αποκλειστικά δημόσια, σύγχρονη και δωρεάν Υγεία, με πλήρη και επαρκή κρατική χρηματοδότηση, για να γίνουν οι χιλιάδες αναγκαίες προσλήψεις στις δημόσιες μονάδες Υγείας, να εξοπλιστούν με σύγχρονα και επαρκή σε αριθμό μηχανήματα και να μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε όλους και όλες» καταλήγει στη δήλωσή του ο Δ. Κουτσούμπας.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: K.K.E
SHARE: