Κούβελας: Εγώ απλώς αναρωτήθηκα εάν η Χατζηγεωργίου θα μας μιλούσε για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου

Κούβελας: Εγώ απλώς αναρωτήθηκα εάν η Χατζηγεωργίου θα μας μιλούσε για το νοσοκομείο Παπαγεωργίου
Ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας Δημήτρης Κούβελας/facebook

Για άθλιους και συκοφαντικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς της υφυπουργού Μακεδονίας- Θράκης στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει την αναίτια αποχώρηση της από την εκδήλωση κάνει λόγο ο δημοτικός σύμβουλος.

Στην υφυπουργό Εσωτερικών Μακεδονίας- Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου απάντησε με ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Κούβελας για τα τεκταινόμενα στην εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου από την οποία το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αποχώρησε.

«Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση της Υφυπουργού Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης κας Χατζηγεωργίου, προσκεκλημένης να χαιρετήσει χθες στην εκδήλωση προς τιμήν του Ιδρύματος και των ευεργετών αδελφών Παπαγεωργίου, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 20 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς στη Β. Ελλάδα του ομώνυμου Νοσοκομείου – μοντέλου για τα ελληνικά δεδομένα και πρότυπο για τα ευρωπαϊκά.

Όλοι περιμέναμε να αναφερθεί στην προσφορά των ευεργετών και του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Όμως, αυτή στο λογύδριό της απλά καταφέρονταν κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων για τα θέματα της υγείας και εκθείαζε αυτή του ΣΥΡΙΖΑ.   

Αναρωτήθηκα, λοιπόν, «για το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου θα μιλήσετε;» αφότου είχε προχωρήσει την ομιλία της εκτός θέματος και κλίματος. 

Στη προσπάθειά της να δικαιολογήσει την αναίτια αποχώρησή της από την εκδήλωση, ακολούθησε την γνωστή τακτική των κυβερνητικών στελεχών να εκτοξεύουν αναίτιους, άθλιους και συκοφαντικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς – κλισέ με κάθε ευκαιρία. Ας μην ανησυχούν, όμως, οι κυβερνητικοί. Σύντομα θα απαλλαγούν από το βάρος της θεσμικής τους ιδιότητας και θα μπορούν να απευθύνονται με άνεση στα κομματικά ακροατήριά τους.», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ.Κούβελας.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Χατζηγεωργίου είχε κάνει λόγο για “άθλια και τραμπούκικη συμπεριφορά ακροβολισμένων στελεχών της ΝΔ, που παριστάνοντας τους αγανακτισμένους πολίτες” διέκοψαν την ομιλία της αναφερόμενη και στον δημοτικό σύμβουλο και υιό του πρώην βουλευτή της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα