Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν θα γίνει παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ

Κουβέλης: Η ΔΗΜΑΡ δεν θα γίνει παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ
EUROKINISSI

"H κοινωνία ασφυκτιά, η οικονομία παραμένει βυθισμένη στο τέλμα της ύφεσης. Το αίτημα της αλλαγής πολιτικών, άρα και της αλλαγής της παρούσας κυβέρνησης, διαπερνά πλέον ευρύτατα στρώματα", δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ. Αναλυτικά τα όσα είπε

«Η χώρα χρειάζεται μια νέα προοδευτική διακυβέρνηση. Η ΔΗΜΑΡ διεκδικεί τον ρόλο του κόμματος που θα συμβάλει στην πολιτική αλλαγή με ευθύνη. Αυτό είναι το μήνυμά μας προς τους πολίτες» δηλώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στο «Πρώτο Θέμα».

Τονίζει πως η ΔΗΜΑΡ, ούτε κινδυνεύει, ούτε θα γίνει «παράρτημα του ΣΥΡΙΖΑ» και σημειώνει πως «εξακολουθεί να είναι ανθεκτικό το νήμα που συνδέει τον ΣΥΡΙΖΑ με μια παράδοση αριστερού δογματισμού ή ανεφάρμοστων πολιτικών».

Ο κ. Κουβέλης, αναφέρει ότι η ΔΗΜΑΡ «θα επιμείνει στην ανάγκη διαμόρφωσης της πλατύτερης δυνατής συμπαράταξης προοδευτικών δυνάμεων, προκειμένου η χώρα να γυρίσει σελίδα.

Συμπληρώνει πως «η κοινωνία ασφυκτιά, η οικονομία παραμένει βυθισμένη στο τέλμα της ύφεσης. Το αίτημα της αλλαγής πολιτικών, άρα και της αλλαγής της παρούσας κυβέρνησης, διαπερνά πλέον ευρύτατα στρώματα».

SHARE:

24Media Network