Κουβέλης: Η μονταζιέρα τελευταία γραμμή άμυνας όσων υπηρετούν το ψεύδος

O Φώτης Κουβέλης
O Φώτης Κουβέλης EUROKINISSI

Απάντηση σε δημοσιεύματα δίνει με ανακοίνωσή του ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, κάνοντας λόγο για "μονταζιέρα" και "διαστρέβλωση της πολιτικής αλήθειας"|.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για συμψηφισμό από μέρους του της τραγωδίας στο Μάτι με την έξοδο της χώρας από το μνημόνιο.

Στην ανακοίνωση του, ο κ. Κουβέλης κάνει λόγο για "μονταζιέρα" και για "αδιέξοδη προσπάθεια όλων εκείνων που υπηρετούν το ψεύδος να συντηρήσουν την ημιθανή πολιτική τους".

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΝΥΕΘΑ

Με αφορμή τα «ρεπορτάζ» και τα «δημοσιογραφικά» σχόλια για την συνέντευξη που παραχώρησε ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης στην ΕΡΤ 1 (8/8/2018), επισημαίνονται τα ακόλουθα:

Η σκόπιμη διαστρέβλωση των δηλώσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώτη Κουβέλη περί «συμψηφισμού της τραγωδίας στο Μάτι με την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια», αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι η τέχνη της μονταζιέρας παραμένει η τελευταία γραμμή άμυνας όλων εκείνων που υπηρετούν το ψεύδος, τη διαστρέβλωση της πολιτικής αλήθειας και την αδιέξοδη προσπάθεια να συντηρήσουν την ημιθανή πολιτική τους. Σε αγαστή πάντα συνεργασία με τα Μέσα Ενημέρωσης της διαπλοκής και της στρατευμένης «δημοσιογραφίας».

Στόχος τους δεν είναι μόνο ο Φώτης Κουβέλης αλλά η ίδια η κυβέρνηση, την οποία επιχειρούν να ανατρέψουν η ΝΔ και οι συνοδοιπόροι της.

Το μαύρο μέτωπο της πολιτικής και οικονομικής διαπλοκής και διαφθοράς σε ρόλο τυμβωρύχου, σκυλεύει τα θύματα της τραγωδίας στο Μάτι.

Έτσι πορεύονται δεκαετίες τώρα, αυτές είναι οι αρχές και οι αξίες τους.

Οι διαχρονικά φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των μεγαλύτερων εγκλημάτων που έχουν συντελεσθεί σε βάρος της πατρίδας και της κοινωνίας, έχουν το θράσος να κουνούν τα δάκτυλο.

Μάταια όμως. Οι πολίτες γνωρίζουν και κρίνουν την προσωπική διαδρομή όλων όσοι μετέχουν στο δημόσιο βίο της χώρας, καθώς και την ηθική της πολιτικής τους.

ADVERTISING

SHARE: