Κύπρος: Ο Αναστασιάδης παρέλαβε την πρόταση Ακιντζί για συνδιαχείριση φυσικών πόρων

Κύπρος: Ο Αναστασιάδης παρέλαβε την πρόταση Ακιντζί για συνδιαχείριση φυσικών πόρων
Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί σε συνάντησή τους AP

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ζήτησε να συγκληθεί το Συμβούλιο Αρχηγών στις 16 Ιουλίου προκειμένου να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις και την εν λόγω πρόταση.

Στα χέρια του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη βρίσκεται η πρόταση του τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί για συνδιαχείριση των φυσικών πόρων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δέχθηκε σήμερα στη Λεμεσό τον επικεφαλής του Γραφείου του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο Σεργκίι Ιλαριόνοφ, ο οποίος του επέδωσε την πρόταση που υπέβαλε προς τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Μουσταφά Ακιντζί σε σχέση με τη συνδιαχείριση των φυσικών πόρων.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να συγκληθεί το Συμβούλιο Αρχηγών στις 16 Ιουλίου προκειμένου να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις και την εν λόγω πρόταση, προστίθεται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα