Κυρ. Μητσοτάκης: Το μήνυμα περί ανατροπής δεν έπιασε τόπο

ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
ΒΟΥΛΗ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ότι η κυβέρνηση δεν χρειάζεται την άδεια του κ. Τσίπρα για τίποτα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

"Το μήνυμα περί ανατροπής δεν έπιασε τόπο" δήλωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

"Οι πολίτες έστειλαν ένα μήνυμα με πολλούς παραλήπτες, η κυβέρνηση υπέστη μία φθορά που είναι φυσιολογική και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατάφερε να καρπωθεί τίποτα από τη φθορά των δύο κομμάτων που κυβερνούν", προσέθεσε.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, ανέφερε ότι "εμείς πρέπει να ερμηνεύσουμε τα μηνύματα των πολιτών, πρέπει να επιταχύνουμε το έργο μας, με σκοπό την προσέλκυση επενδύσεων και τη μείωση της ανεργίας".

Σχετικά με τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης σημείωσε:

"Αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας κινούνται εκτός συνταγματικού πλαισίου και μας οδηγούν σε ένα περιβάλλον πολύ αυξημένης πόλωσης, που, κατά την άποψή μου, οι πολίτες δεν τη θέλουν".

Επίσης, εκτίμησε ότι "η κυβέρνηση απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της Βουλής και δεν χρειάζεται την άδεια του κ. Τσίπρα, για τίποτα.

Ο τρόπος με τον οποίο θέτει τα ζητήματα διόλου δεν προδικάζει την επιθυμία του να καλλιεργήσει κλίμα ευρύτερης συναίνεσης", υπογράμμισε.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

SHARE: