Κυρανάκης: Ανεπάγγελτοι κυβερνούν τη χώρα με αριστερές κορώνες

Κυρανάκης: Ανεπάγγελτοι κυβερνούν τη χώρα με αριστερές κορώνες
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κυρανάκης Eurokinissi

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ μίλησε στο συνέδριο εξ ονόματος της νεότερης γενιάς, που όπως τόνισε πρέπει να σηκωθεί από τους καναπέδες, τις καφετέριες, να σηκώσει τα μάτια από τις οθόνες των κινητών και να διεκδικήσει αυτό που της αξίζει.

Για το ρόλο της νεότερης γενιάς, η οποία πάλεψε απέναντι στην κρίση, μίλησε στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο αναπληρωτής εκπρόσωπος του κόμματος Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Σημείωσε ότι οι νέοι τα τελευταία χρόνια: “Πήγαν σε συνεντεύξεις για δουλειά, ένιωσαν την απόρριψη, αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Άνοιξαν μετά από ατελείωτη ταλαιπωρία, τη δική τους επιχείρηση, το δικό τους γραφείο, αλλά το κράτος τους έπνιξε με φόρους. Άκουγαν και ακούν πολιτικούς και δημοσιογράφους να μιλούν μόνο για τις συντάξεις, και όχι για αυτούς που πληρώνουν τα ταμεία ώστε να υπάρχουν συντάξεις. Δούλεψαν και δουλεύουν 10 και 15 ώρες τη μέρα όχι για να κερδίσουν, αλλά για να μη χρωστάνε”.

Και πρόσθεσε ότι οι νέοι της χώρας: “Αντί να ακούν ένα ευχαριστώ, ακούν κάποιους ανεπάγγελτους που κυβερνούν σήμερα τη χώρα, να πετάνε ανούσιες αριστερές κορώνες για το πώς και πόσο πρέπει να δουλέψουν. Λες κι έχουν δουλέψει ποτέ αυτοί στη ζωή τους για να ξέρουν”.

Ο κ.Κυρανάκης τόνισε ότι έχει έρθει η στιγμή να κάνουν και οι νέοι το καθήκον τους, δηλαδή να διεκδικήσουν. “Και ειδικά σε ότι αφορά την πολιτική, δεν ζητάμε να μας χαριστεί η ανανέωση. Ο ρόλος των νέων δεν είναι απλά να γεμίζουν ψηφοδέλτια την τελευταία στιγμή.

Ο ρόλος μας είναι να σηκωθούμε από τους καναπέδες, τις καφετέριες, να σηκώσουμε τα μάτια από τις οθόνες των κινητών και να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει”, τόνισε.

“Ο ρόλος μας είναι να διεκδικήσουμε καλύτερα Πανεπιστήμια για τις επόμενες γενιές. Ο ρόλος μας είναι να δημιουργήσουμε τη νέα οικονομία. Να επενδύσουμε στις δουλειές του μέλλοντος, να δημιουργήσουμε τις επιχειρήσεις που θα δώσουν δουλειά στις επόμενες γενιές. Ο ρόλος μας είναι να κρατήσουμε ζωντανή και ισχυρή την εθνική μας ταυτότητα και να μην αφήσουμε κανέναν να ακρωτηριάσει τα σχολικά βιβλία που θα διδάσκονται οι επόμενες γενιές.

Ο ρόλος μας είναι να φέρουμε πίσω στην πατρίδα τους φίλους μας, και τα αδέλφια μας που έφυγαν στο εξωτερικό. Αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι να διεκδικήσουμε την επιβράβευση για αυτούς που έμειναν εδώ. Για αυτούς που έμειναν γιατί αγαπούν την Ελλάδα και αγωνίζονται για το μέλλον της” είπε επίσης ο κ.Κυρανάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα