Κυρανάκης: Το να παίρνει τηλέφωνο ο ψηφοφόρος σε πολιτικά γραφεία δεν είναι εκφοβισμός

Κυρανάκης: Το να παίρνει τηλέφωνο ο ψηφοφόρος σε πολιτικά γραφεία δεν είναι εκφοβισμός

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ αναφέρει ότι οι πολιτικοί έχουν υποχρέωση να ακούν το λαό και οι ψηφοφόροι να ζητούν από τους εκπροσώπους τους να μην ψηφίσουν κάτι.

“Υποχρέωση” και όχι εκφοβισμό” χαρακτήρισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης τα τηλεφωνήματα σε βουλευτές προκειμένου να μην υπερψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών.

H τοποθέτηση του αναπληρωτή εκπροσώπου της ΝΔ αφορά την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ ότι στελέχη της ΝΔ στα βόρεια προάστια διακινούν, μέσω Facebook, απειλητικά μηνύματα μαζί με τα στοιχεία και τα τηλέφωνα βουλευτών που προτίθενται να ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας.

ADVERTISING

Ο κ. Κυρανάκης μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την Νικόλ Λειβαδάρη δήλωσε πως “το να παίρνει τηλέφωνο ο ψηφοφόρος σε πολιτικά γραφεία δεν είναι εκφοβισμός”. “Δεν είναι απλά δικαίωμα, είναι υποχρέωση” τόνισε, προσθέτοντας πάντως ότι δεν έχει υπ' όψιν του το συγκεκριμένο μήνυμα.

“Επί της αρχής όμως”, είπε, “το να ζητά ένας ψηφοφόρος από τον εκλεγμένο εκπρόσωπό του να μην ψηφίσει κάτι, είναι συνταγματική του υποχρέωση. Οι πολιτικοί έχουμε υποχρέωση να ακούμε τον λαό”.

Ο Κώστας Κυρανάκης επανέλαβε ότι η ΝΔ θα καταψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών στο σύνολό της, άφησε όμως ανοιχτό το εάν η αξιωματική αντιπολίτευση θα υπερψηφίσει ή θα καταψηφίσει και το Πρωτόκολλο ένταξης της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Σκοπιανό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παπαχριστόπουλος: "Με απειλούν ότι θα βρω το κεφάλι μου σε χαντάκι"

Εκατοντάδες απειλές σε τηλέφωνα πολιτικών που στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών

"H ΝΔ να καταδικάσει την άθλια επιχείρηση εκφοβισμού"

Οι "άνθρωποι της Ιστορίας"- Το επέκεινα των Πρεσπών

SHARE:

24Media Network