Κυρανάκης για ΑΝΕΛ: Τι ανταλλάγματα έχουν πάρει για να αλλάξουν γνώμη;

Κυρανάκης για ΑΝΕΛ: Τι ανταλλάγματα έχουν πάρει για να αλλάξουν γνώμη;
Φωτογραφία αρχείου eurokinissi

"Στα Σκόπια γίνεται έρευνα για τους υπόδικους βουλευτές της αντιπολίτευσης που υπερψήφισαν τη συνταγματική αναθεώρηση και ανησυχώ πολύ για το τι γίνεται εδώ στην Ελλάδα" είπε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης.

“Τι ανταλλάγματα έχουν πάρει για να αλλάξουν γνώμη” ρώτησε απευθυνόμενος στους βουλευτές των ΑΝΕΛ που δεν ακολουθούν τον Πάνο Καμμένο στην καταψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Κώστας Κυρανάκης μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

“Θεωρώ -συνέχισε- ότι ο κ. Τσίπρας είναι σε συνεννόηση με τον κ. Καμμένο και δικοί του βουλευτές πηγαίνουν προς την άλλη πλευρά στο πλαίσιο αυτής της συνεννόησης. Αν ήθελε ο κ. Καμμένος πραγματικά να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών θα είχε ήδη ρίξει την κυβέρνηση”.

Κατά τον κ. Κυρανάκη, “στα Σκόπια γίνεται έρευνα για τους υπόδικους βουλευτές της αντιπολίτευσης που υπερψήφισαν τη συνταγματική αναθέωρηση και ανησυχώ πολύ για το τι γίνεται εδώ στην Ελλάδα και τι μπορεί να γίνει. Δεν θέλω να δω παρεμβάσεις όπως αυτές που κατήγγειλε η καυρία Ράικου. Ανησυχώ για την ποιότητα της δημοκρατίας. Με την κυβέρνηση Τσίπρα και τις συνεχείς παρεμβάσεις της στη Δικαιοσύνη μπορεί να συμβούν πράγματα όπως αυτά που συμβαίνουν στα Σκόπια”.

Ο κ. Κυρανάκης προέτρεψε τον υπουργό Παιδείας Κ. Γαβρόγλου “να πάει στη Φιλοσοφική και να διώξει τον Ρουβίκωνα” και πρότεινε πλήρη κατάργηση του ασύλου και έναρξη λειτουργίας ιδιωτικών πανεπιστημίων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα