Κυρανάκης: Ο Τσίπρας βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη των πολιτών

Κυρανάκης: Ο Τσίπρας βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη των πολιτών
WWW.FACEBOOK.COM/LANGPETERPHOTOGRAPHY

"Η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να μπορέσει να φτιάξει μια χώρα, που θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της", σημείωσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

«Ο κ. Τσίπρας βάζει το ένα του χέρι βαθιά στις τσέπες των πολιτών ώστε να μπορεί με το άλλο να υπογράφει προσλήψεις κομματικών στρατών», τόνισε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή,ο κ. Κυρανάκης υπογράμμισε πως «η Ελλάδα θα έπρεπε να γίνει και πάλι μια κυρίαρχη χώρα με το δικό της σχέδιο μεταρρυθμίσεων, ώστε να μην χρειάζεται βοήθεια για να σταθεί στα πόδια της» είπε και πρόσθεσε: «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ από ιδεοληψία και ανικανότητα παγώνει όλες τις μεγάλες διαρθρωτικές αλλαγές και για να καλύψει αυτό το κενό, διοργανώνει ακραίες φοροεισπρακτικές εκστρατείες, κυρίως προς τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας».

«Η επόμενη κυβέρνηση θα πρέπει να μπορέσει να φτιάξει μια χώρα, που θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της». Παράλληλα, επισήμανε πως «η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάνει πάρτι υποσχέσεων και δεν υπόσχεται εύκολες λύσεις», συμπληρώνοντας ότι «πολίτες και πολιτικοί πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία».

SHARE:

24Media Network