Κυρίτσης για συνεργασία με ΑΝΕΛ: Συνεχίζουμε μέχρι το ξεκαθάρισμα των σκανδάλων

Κυρίτσης για συνεργασία με ΑΝΕΛ: Συνεχίζουμε μέχρι το ξεκαθάρισμα των σκανδάλων
O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης Eurokinissi

"Η ΕΡΤ δεν είναι αυτή που θα ονειρευόμουν, έχει όμως σημασία να την υπερασπιζόμαστε", επεσήμανε στον News 24/7 στους 88,6 ο κυβερνητικός βουλευτής.

“Υπάρχει η Χαριλάου Τρικούπη και υπάρχει ένας μεγάλος χώρος δημοκρατικός ο οποίος μένει ακάλυπτος. Ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται στο κόσμο όχι στην ηγεσία της κεντροαριστεράς που πηγαίνει όλο και πιο δεξιά”. Την επισήμανση αυτή έκανε ο βουλευτής Β’ Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Σχολιάζοντας τις αποφάσεις των κομμάτων για εμπάργκο στα κανάλια ο κ. Κυρίτσης είπε τα εξής: “Η ΝΔ έψαχνε αφορμή για να φτιάξει τέτοιου είδους μέτωπο. Η ΕΡΤ δεν είναι αυτή που θα ονειρευόμουν, έχει όμως σημασία να την υπερασπιζόμαστε. Ολα τα μεγάλα γεγονότα μόνο η δημόσια τηλεόραση μπορεί να τα καλύψει αποτελεσματικά. Η κυβέρνηση μπορεί να παρέμβει μέχρι ένα σημείο. Μεγάλοι οργανισμοί όπως η ΕΡΤ έχουν αυτονομία. Δεν είναι όλα από τα πάνω. Δεν είμαι σύμφωνος με την ιδέα του εμπάργκο”.

Σε σχέση με τη συνεργασία με τους ΑΝΕΛ είπε τα εξής: “Είχαμε βάλει με τους ΑΝΕΛ δυο στόχους, την έξοδο από το μνημόνιο και το ξεκαθάρισμα σκανδάλων. Ο πρώτος στόχος έχει επιτευχθεί, ο δεύτερος όχι ακόμη. Δεν βλέπω πιθανότητες συνέχισης της συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ αν λύσουμε αυτά τα θέματα, αλλά ακόμη δεν έχουμε τελειώσει με τα σκάνδαλα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα