Κύρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει το παιχνίδι

Κύρτσος: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει το παιχνίδι
Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος Eurokinissi

Προεκλογικό αφήγημα χαρακτήρισε τις θετικές πρωτοβουλίες που έχει δηλώσει η κυβέρνηση ότι θέλει να κάνει και την κατηγόρησε ότι διπλασίασε το ιδιωτικό χρέος.

“Δεν μπορείς να κάνεις στρατηγική διεθνή, χωρίς τους Έλληνες. Αυτά μόνο ο Τσίπρας τα κάνει” σχολίασε ο Γιώργος Κύρτσος για τη Συμφωνία των Πρεσπών, μιλώντας στον Μάνο Χωριανόπουλο, στον Γιώργο Καρελιά και στην Έλλη Τριανταφύλλου στην εκπομπή “Κέντρο Ελέγχου” του News 24/7 στους 88.6. Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ μίλησε για εθνική υποχώρηση και ήττα. Επανέλαβε τις δηλώσεις Μητσοτάκη περί μη ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στην ΕΕ και ερμηνείας της Συμφωνίας.

Προεκλογικό αφήγημα χαρακτήρισε τις θετικές πρωτοβουλίες που έχει δηλώσει η κυβέρνηση ότι θέλει να κάνει και την κατηγόρησε ότι διπλασίασε το ιδιωτικό χρέος. “Κατέρρευσαν οι τιμές του γάλακτος, εκτοξεύτηκε το κόστος της αγροτικής παραγωγής με ακριβότερα καύσιμα. Δεν φτάνει που κατέστρεψε την Ελλάδα (ο Τσίπρας) θέλει να κάνει και ανοίγματα” συμπλήρωσε. “Η κυβέρνηση ή κοιμάται όρθια ή κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό” είπε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε και στο θέμα της ΔΕΗ, λέγοντας ότι η χώρα δεν μπορεί να περάσει στη μετα-λιγνιτική εποχή ενώ έκανε λόγο και για τα κρούσματα του καρκίνου στις περιοχές που επηρεάζονται.

Επιπλέον, τάχθηκε υπέρ της αύξησης του κατώτατου μισθού αλλά όπως είπε “έπρεπε να συμπεριληφθούν και τα πρόσθετα μέτρα της ΝΔ για τις μικρές επιχειρήσεις”. “Τάξανε τα πάντα στους πάντες και δεν έκαναν τίποτα” τόνισε.

“Πολιτικά έχει χάσει το παιχνίδι ο ΣΥΡΙΖΑ” δήλωσε ακόμη ο κ. Κύρτσος. Εκτίμησε ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και είπε ότι βλέπει ανοδική τάση της ΧΑ. “Η ΧΑ είναι νεο-φασιστικό κόμμα” πρόσθεσε και είπε ότι κανείς στην ευρωβουλή δε μιλά στη ΧΑ. Κατήγορε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι στη στρατηγική του είναι να ανεβάσει τη ΧΑ για να ανακόψει την πορεία της ΝΔ στο δρόμο προς τις κάλπες, ενώ τέλος είπε πως “κανείς δεν θα θέλει να πάει σε δεύτερες εκλογές λόγω ΠτΔ.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα