Κυβερνητικές πηγές: Ο Χατζηδάκης ομολογεί πως η ΝΔ θα απολύσει όλους τους συμβασιούχους του δημοσίου

Κυβερνητικές πηγές: Ο Χατζηδάκης ομολογεί πως η ΝΔ θα απολύσει όλους τους συμβασιούχους του δημοσίου
ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ. Eurokinissi

Τη συνέντευξη του αντιπροέδρου της ΝΔ στο News 24/7 στους 88,6 σχολίασαν κυβερνητικές πηγές, υποστηρίζοντας πως "θέλει η ΝΔ να κρυφτεί και η μανία της δεν την αφήνει"

Με αφορμή τη συνέντευξη του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωστή Χατζηδάκη στο News 24/7 στους 88,6, κυβερνητικές πηγές κατηγορούν την αξιωματική αντιπολίτευση ότι σχεδιάζει να απολύσει όλους τους συμβασιούχους του δημοσίου.

“Ο επίδοξος ολετήρας της ΝΔ φαίνεται πως δεν αρκείται στην καταστροφή της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης με την πρόταση για ασφαλιστικό Πινοσέτ προς όφελος των επιχειρηματικών συμφερόντων. Σήμερα ο Αντιπρόεδρός της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης, ομολόγησε μεταξύ άλλων πως η ΝΔ θα απολύσει όλους τους συμβασιούχους του Δημοσίου” σχολίαζαν ειδικότερα, καταλήγοντας:

“Θέλει η ΝΔ να κρυφτεί και η μανία της δεν την αφήνει.”

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Χατζηδάκης είχε δηλώσει στο News 24/7 στους 88,6: “Για τους συμβασιούχους θα ισχύσει ό,τι προβλέπει το Σύνταγμα που δεν επιτρέπει τις συνεχείς ανανεώσεις συμβάσεων. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προσλάβει κομματικά ρουσφέτια και περιμένει όλους αυτούς να τους μονιμοποιήσουμε αυτό δεν θα γίνει. Το 2017 είχαμε αύξηση στο μισθολόγιο Δημοσίου κατά 400 εκ ευρώ σε σχέση με το 2016″, είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα