Βίντεο: Αποδοκίμασαν τον Δρίτσα στον Αγιασμό των υδάτων του Πειραιά

Βίντεο: Αποδοκίμασαν τον Δρίτσα στον Αγιασμό των υδάτων του Πειραιά
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ιδιωτικοποίησης των Λιμανιών από μέλη της ΟΜΥΛΕ στον Πειραιά κατα την διάρκεια της τελετής του Αγιασμού των Υδάτων την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πειραιά γιόρτασε η ΛΑΕ τα Θεοφάνια και χαρακτήρισε την πρόταση της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό πραγματική οικονομική και κοινωνική γενοκτονία (Vid)

Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της κυβερνητικής πρότασης για το ασφαλιστικό στον Πειραιά, γιόρτασε η Λαϊκή Ενότητα τα Θεοφάνια.

Ο υπουργός Ναυτιλίας, που έδωσε το παρών στον αγιασμό των υδάτων στον Πειραιά, δέχθηκε αποδοκιμασίες από μέλη της Λαϊκής Ενότητας που πραγματοποίησαν τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ο επικεφαλής της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε:

«Η κυβερνητική πρόταση αποτελεί ένα μεγάλο σφαγείο για τις συντάξεις. Σε πρώτη δόση θα σφαγιαστούν όσοι θα πάρουν σύνταξη μέσα στο 2016 και μετά. Σε δεύτερη δόση, το σφαγείο θα επεκταθεί, μετά τις διαπραγματεύσεις με το κουαρτέτο, σε όσους παίρνουν ήδη σύνταξη.

Το μακάβριο έργο που φιλοδοξούν να αφήσουν πίσω τους Τσίπρας – Κατρούγκαλος είναι συντάξεις φτώχειας, πείνας και εξαθλίωσης.

Τα αντιασφαλιστικά σχέδια Τσίπρα-Κατρούγκαλου αντιπροσωπεύουν μια πραγματική οικονομική και κοινωνική γενοκτονία για τη χώρα.

Ότι δεν κατάφεραν Σημίτης – Γιαννίτσης πάει να το αποτελειώσει κυνικά και μεθοδευμένα το δίδυμο Τσίπρα – Κατρούγκαλου.

Να είναι βέβαιοι ότι τα ανάλγητα σχέδια τους θα ναυαγήσουν από τον κοινωνικό ξεσηκωμό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα