Λαφαζάνης: Ζούμε σε κατοχή, σε ένα γερμανοαμερικανικό κράτος

Λαφαζάνης: Ζούμε σε κατοχή, σε ένα γερμανοαμερικανικό κράτος
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης MotionTeam

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης δήλωσε πως κλήθηκε "από το αμαρτωλό τμήμα προστασίας του κράτους", σημειώνοντας ότι σήμερα δεν υπάρχει δημοκρατία και ελληνικό κράτος "αλλά κατοχή"

“Δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια αγώνα, με δικάζουν οι πρώην σύντροφοί μου που ήρθαν στην εξουσία”, δήλωσε στο News 24/7 στους 88,6 ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος κλήθηκε σήμερα ως ύποπτος να δώσει εξηγήσεις στην κρατική Ασφάλεια στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται κατόπιν παραγγελίας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.

Τόνισε ότι κλήθηκε από το αμαρτωλό τμήμα προστασίας του κράτους, σημειώνοντας ότι σήμερα δεν υπάρχει δημοκρατία και ελληνικό κράτος, αλλά κατοχή και γερμανοαμερικανικό κράτος.

Σημείωσε ότι “τη δημοκρατία και τα κράτη τα προστατευτούν οι λαοί” και ζήτησε την κατάργηση αυτών των τμημάτων, που τα χαρακτήρισε “σκουπίδια”.

Υπογράμμισε ότι δεν πήγε να καταθέσει γιατί δεν τους αναγνωρίζει και δεν τους νομιμοποιεί.

Μίλησε για “κατασκευασμένες κατηγορίες και πολιτική δίωξη” επειδή αντιστέκεται στους πλειστηριασμούς.

Ο κ. Λαφαζάνης κλήθηκε από το Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για πράξεις που προέβη κατά τη διάρκεια κινητοποιήσεων κατά των πλειστηριασμών τον περασμένο Μάρτιο στην Αθήνα, οι οποίες συνδέονται με τα αδικήματα της αντίστασης, διατάραξης κοινής και οικιακής ειρήνης, φθοράς και διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας, εξύβρισης, απλής και επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της βίας κατά των αστυνομικών οργάνων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα