Λεβέντης: Όσοι μας πρόδωσαν, θα κλαίνε το βράδυ των εκλογών

Λεβέντης: Όσοι μας πρόδωσαν, θα κλαίνε το βράδυ των εκλογών
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Eurokinissi

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 και προανήγγειλε εκπλήξεις σε ό,τι αφορά τα ψηφοδέλτια του κόμματός του.

Μεταγραφές που θα μας εκπλήξουν προανήγγειλε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού. Αναφέρθηκε σε βουλευτές που δεν μπήκαν στις λίστες των άλλων κομμάτων, ανέφερε ότι Δαβάκης-Σταυρινούδη που προέρχονται από τη ΝΔ θα μετέχουν στο ευρωψηφοδέλτιο και εκτίμησε:

“Αυτοί που μας έφυγαν, πρόδωσαν την Ένωση Κεντρώων, ήταν διορισμένοι, το βράδυ των εκλογών θα κλαίνε”, είπε.

“Εχει περιθώριο μέχρι τις 2 Μαΐου να προκηρύξει εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές. Μάλλον θα κάνει μετρήσεις, τρέμει την ιδέα να χάσει με δέκα μονάδες από τη ΝΔ. Εγώ η εικόνα που έχω είναι ότι η ΝΔ προηγείται με επτά μονάδες του ΣΥΡΙΖΑ και δεν εξασφαλίζει αυτοδυναμία, γύρω στις 136 έδρες θα έχει, το ΚΙΝΑΛ είναι σε πτωτική πορεία, θα φύγουν και άλλα στελέχη τους προς τον ΣΥΡΙΖΑ”, προσέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό.

“Η Φ. Γεννηματά θα πάει σίγουρα στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αλλά μπορεί να μην πάει όλο το ΠΑΣΟΚ. Η ομάδα του Παπανδρέου είναι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει συμφωνία κάτω από το τραπέζι Γεννηματά-Μητσοτάκη, γι αυτό και το ΠΑΣΟΚ δεν ψήφισε την απλή αναλογική. Μία συγνώμη δεν είπαν ποτέ. Κρύβονταν σε τρύπες και τώρα βγαίνουν στο φως για να ξαναμπούν στην εξουσία. Το ΚΙΝΑΛ θα διασπαστεί την επόμενη μέρα των εκλογών. Ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές θα περάσει βαθιά κρίση και θα κινδυνεύσει με ανατροπή ο Τσίπρας γιατί το κόμμα του θα πέσει από τις 145 έδρες στις 60. Σκουρλέτης-Παππάς είναι οι επίγονοι”, είπε, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές βουλευτές της Ενωσης Κεντρώων και εκτίμησε ότι το κόμμα του θα πάει καλά λέγοντας ότι ήδη κινείται πάνω από το 4%.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα