Λεβέντης: Τσίπρας – Κοτζιάς θα δικαστούν για την προδοσία της Μακεδονίας

Λεβέντης: Τσίπρας – Κοτζιάς θα δικαστούν για την προδοσία της Μακεδονίας
Eurokinissi

O πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 ξεκαθαρίζοντας πως "δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας ούτε με τη ΝΔ ούτε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες".

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συνεργασίας με τη ΝΔ ούτε με τους ΑΝΕΛ, Τσίπρας-Κοτζιάς θα δικαστούν για την προδοσία της Μακεδονίας είπε o πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λεβέντης είπε τα εξής:

“Δεν θα πάω στο συνέδριο της ΝΔ, θα στείλω έναν βουλευτή, γιατί μας έχει στενοχωρήσει μ αυτά που κάνει, που είναι υπέρ της ενισχυμένης αναλογικής, σαν να κάνει επιχείρηση εξόντωσης της Ενωσης Κεντρώων. Για να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυρ. Μητσοτάκη εφόσον κερδίσει τις εκλογές, θα πρέπει να διορθωθεί η ΝΔ, να λάμβάνονται οι αποφάσεις με διαφάνεια, να διαμορφωθούν κοινά όργανα για τη λήψη αποφάσεων, να σταματήσει η ρουσφετολογία. Εγώ φοβάμαι ότι η ΝΔ είναι αμετανόητη και ίδια με την παλιά. Ο Κυρ. Μητσοτάκης συνθηματολογεί και αοριστολογεί για τη μείωση των φόρων αλλά ουσία μηδέν. Θα πάει η Γεννηματά μαζί του που δεν ψήφισε την απλή αναλογική και έτσι του διασφαλίζει την πρωθυπουργία. Εχουν υπόγεια συμφωνία μεταξύ τους. Ο Καμμένος και το Ποτάμι θα εξαφανιστούν, δεν νομίζω ότι θα κατέβουν στις επόμενες εκλογές. Στο μακεδονικό έχουμε κοινές θέσεις με τους ΑΝΕΛ αλλά αυτοί στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ που προδίδει τη Μακεδονία. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συνεργαστώ μαζί τους. Ο Καμμένος έπρεπε να πάει στον ΠτΔ και να δηλώσει ότι αίρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση. Ούτε ο Ν. Νικολόπουλος ούτε ο Χρ. Μακρογιαννάκης μου έχουν κάνει πρόταση συνεργασίας. Μπορεί να γίνουν μεμονωμένες συνεργασίες αλλά πρέπει πρώτα να είμαι βέβαιος ότι δεν θα με προδώσουν, γιατί έχω υποστεί προδοσία από ανθρώπους που τους έκανα βουλευτές με λίστα. Είναι προσβολή για τη Θεσσαλονίκη που ανεβαίνει στην πόλη ένας πρωθυπουργός που παρέδωσε το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς. Ολη η Θεσσαλονίκη δεν τον γουστάρει και καταδικάζει τη συμπεριφορά του. Τσίπρας-Κοτζιάς θα δικαστούν για την προδοσία της Μακεδονίας με την κατηγορία ότι ζημίωσαν τη χώρα, θα αναλογιστούν και θα καταλογιστούν ευθύνες. Αν πάρουμε ένα 7% όπως υπολογίζω δεν θα σχηματίζεται κυβέρνηση χωρίς εμάς και εμείς ο πρώτος όρος που θα θέσουμε θα είναι η παραπομπή Τσίπρα-Κοτζιά”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα