Λευτέρης Πετρούνιας: Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

Λευτέρης Πετρούνιας: Συγχαρητήρια της πολιτικής ηγεσίας για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Έλληνας πρωθυπουργός, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αρχηγοί κομμάτων έστειλαν τα συγχαρητήριά τους στον Χρυσό Ολυμπιονίκη των κρίκων

Άμεση ήταν η αντίδραση της πολιτικής ηγεσίας στην τεράστια επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο, όπου και στέφθηκε  χρυσός Ολυμπιονίκης. Συγχαρητήρια έστειλαν τόσο ο Προκόπης Παυλόπουλος, όσο και ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Πάνος Καμμένος και Βασίλης Λεβέντης.

«Η κορύφωση της ήδη λαμπρής αθλητικής σας πορείας με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες σας αναδεικνύει σε πραγματικό υπόδειγμα Αθλητή αλλά και Ανθρώπου», αναφέρεται στο συγχαρητήριο τηλεγράφημα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στις ασκήσεις των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

« Η Πατρίδα μας, και ιδίως η γενιά σας, είναι υπερήφανη για σας. Η Παναγία νά ‘ναι πάντα δίπλα σας και να σας δυναμώνει σ’ όλους τους μελλοντικούς αγώνες σας» αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

“Συγχαρητήρια στον Χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια! Μας πρόσφερε μια αξέχαστη επιτυχία για τον αθλητισμό” σημείωσε με τη σειρά του ο Έλληνας πρωθυπουργός στο twitter.


«Φοβερός συνδυασμός δύναμης, ευλυγισίας και ψυχραιμίας!! Μπράβο Λευτέρη!!» , αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στο twitter για τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια.

Το είπε και το έκανε o βασιλιάς των κρίκων. Μεγάλη επιτυχία, εξαιρετική εμφάνιση από έναν μεγάλο αθλητή. Συγχαρητήρια!

«Το είπε και το έκανε o βασιλιάς των κρίκων. Μεγάλη επιτυχία, εξαιρετική εμφάνιση από έναν μεγάλο αθλητή. Συγχαρητήρια! “ΝΑΙ Λευτέρη, ΝΑΙ Ελλάδα”», αναφέρει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά στο twitter για τη κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους κρίκους από τον Λευτέρη Πετρούνια.

Λευτέρη συγχαρητήρια! Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, εσένα και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία σου

Ο Λευτέρης Πετρούνιας χάρισε στην Ελλάδα μια διάκριση που καταγράφεται ως χρυσή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Τομέα Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Ποταμιού.

“Λευτέρη συγχαρητήρια! Σε ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας, εσένα και όσους συνέβαλαν στην επιτυχία σου, ιδιαίτερα δε τους προπονητές σου” υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση .

Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια!!! Μπράβο!!! Η Ελλάδα δεύτερο χρυσό, ξεκινάμε πάλι…

«Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια!!! Μπράβο!!! Η Ελλάδα δεύτερο χρυσό, ξεκινάμε πάλι…», αναφέρει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Π. Καμμένος σε ανάρτηση σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανήμερα της Παναγίας οι απανταχού Έλληνες γιόρτασαν μία ακόμη τεράστια επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού. Μπράβο Λευτέρη

«Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους κρίκους. Ανήμερα της Παναγίας οι απανταχού Έλληνες γιόρτασαν μία ακόμη τεράστια επιτυχία του ελληνικού αθλητισμού. Μπράβο Λευτέρη , για άλλη μία φορά ο Εθνικός μας Ύμνος θα ακουστεί από την Βραζιλία χάρη σε σένα!» , αναφέρει ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης στη δήλωσή του για το χρυσό του Λευτέρη Πετρούνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα