Λίστα Λαγκάρντ: Το χρονικό των αποκαλύψεων

ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ/ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ/ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Από τη μέρα που τα ονόματα 1991 Ελλήνων φοροφυγάδων αποστέλλονται στην ΕΥΠ, μέχρι τον πολιτικό σεισμό των τελευταίων ημερών, το NEWS 247 σας παρουσιάζει βήμα βήμα την σκοτεινή υπόθεση μιας λίστας που... δεν είδε κανείς

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της λεγόμενης "λίστας Λαγκάρντ", η οποία σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, καθώς όλοι αρνούνται να της ρίξουν έστω και μια ματιά, περιλαμβάνει τα ονόματα 1991 Ελλήνων φοροφυγάδων.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η ύπαρξή της και ενώ ήδη ακούγαμε για λίστα με 32 ονόματα πολιτικών (άλλη λίστα αυτή μην μπερδεύεστε), έχουμε χαθεί στις διαψεύσεις, τις κόντρες, τις αντεγκλήσεις και στις αντικρουόμενες απόψεις.

ADVERTISING

Το περιβόητο φλασάκι και όχι CD όπως νομίζαμε αρχικά, άλλαξε πολλά χέρια, προκάλεσε πολύ μεγάλη κρίση στο ΠΑΣΟΚ και απειλεί τη συνοχή της κυβέρνησης.

Το NEWS 247 σας παρουσιάζει το χρονικό των γεγονότων, το οποίο θα ανανεώνεται για όσο κρατάει η υπόθεση με νεότερες εξελίξεις, βίντεο και φωτογραφίες και Tweets.

SHARE:

24Media Network