Πετρόπουλος: Η Νέα Δημοκρατία θα καταργήσει τις 120 δόσεις

Ο Τάσος Πετρόπουλος καλεσμένος στο News 24/7 στους 88,6 και στον Γιώργο Βούλγαρη

Ο Τάσος Πετρόπουλος βρέθηκε στο studio του News 24/7 στους 88,6 και μίλησε για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και όχι μόνο.

Η ΝΔ θέλει ένα μοντέλο εργασιακής σχέσης άλλων αιώνων, είπε στο ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 ο Τάσος Πετρόπουλος.

Ο υφυπουργός Εργασίας σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα είπε ότι “πρέπει να ξεπεράσουμε την ηττοπάθεια που υπάρχει σε έναν βαθμό”.

Ο κόσμος, συμπλήρωσε, με τις 9,5 μονάδες σοκαρίστηκε και κάλεσε τους πολίτες να δουν τις πολιτικές διαφορές μεταξύ της Κυβέρνησης και της ΝΔ “Μας κατηγορούν για ψέματα, ότι θα σκίζαμε τα μνημόνια” είπε και πρόσθεσε πως “δεν είμαστε ψεύτες, δεν μπορέσαμε να κάνουμε όσα θέλαμε”.

“Από τον Αύγουστο και μετά κάναμε τις ρυθμίσεις οφειλών, διατηρήσαμε τις συντάξεις στο ύψος τους, εφαρμόσαμε μια σειρά θετικών μέτρων” είπε και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η πλειονότητα των Ελλήνων επιθυμεί να παραμείνει η κυβέρνηση και την επόμενη μέρα καθώς φοβάται μήπως δεν γίνουν αυτά τα οποία δεν πρόλαβε να κάνει.

Ο κ. Πετρόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα ανατραπεί το αποτέλεσμα “αν μιλήσουμε για την ουσία των πολιτικών” όπως είπε. Κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως αρνείται να συμμετέχει σε debate με τον πρωθυπουργό καθώς, όπως είπε, έχει ένδεια επιχειρημάτων.

Κατά την εκτίμησή του, σε περίπτωση νίκης της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα κλείσει την ΕΡΤ, απλώς- όπως είπε- “θα σακατέψει αυτούς που είναι μέσα”

Τέλος εξέφρασε την εκτίμηση ότι η ΝΔ θα καταργήσει τις 120 δόσεις.

SHARE: