Λοβέρδος: Είμαστε σε πόλεμο με τον ΣΥΡΙΖΑ

Λοβέρδος: Είμαστε σε πόλεμο με τον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Ανδρέας Λοβέρδος Eurokinissi

"Όταν έχεις τον κ. Ξυδάκη να λεει να λεηλατήσουμε το χώρο του κέντρου,  όταν ακούς τον υπουργό Εσωτερικών να λέει ότι διαλυόμαστε, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι είμαστε σε πόλεμο" δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών του ΚΙΝΑΛ.

“Είμαστε σε πόλεμο με τον ΣΥΡΙΖΑ” διαμήνυσε ο τομεάρχης Εξωτερικών του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον News24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό “τυχοδιώκτης κομμουνιστής” που απέδωσε η Φ. Γεννηματά στον Αλ. Τσίπρα είπε: “Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι. Όταν έχεις τον κ. Ξυδάκη να λεει να λεηλατήσουμε το χώρο του κέντρου, όταν ακούς τον υπουργό Εσωτερικών να λέει ότι διαλυόμαστε, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι είμαστε σε πόλεμο. Η στήριξη στον Μαδούρο αποδεικνύει ότι είναι αριστεροδεξιοί λαϊκιστές που στρέφονται κατά της δημοκρατίας. Ο πόλεμος που μας κάνει ο κ. Τσίπρας είναι ανοίκειος. Μια ομάδα πλειοψηφική στη ΝΔ επεχείρησε να κερδοσκοπήσει λέγοντας στους ψηφοφόρους μας που κινούνται σε αντιΣΥΡΙΖΑ κατεύθυνση ότι το ΚΙΝΑΛ αλλοιθωρίζει. Η ΝΔ προσπαθεί να κερδοσκοπήσει εναντίον μας”.

Για την επικήρυξη των “8” από την Άγκυρα σημείωσε: “Κακό ξεκίνημα. Ελπίζω στην πορεία της επίσκεψης τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. Είναι πολύ επιθετική συμπεριφορά, μια εχθρική κίνηση από τα αποδυτήρια”.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης υποστήριξε επίσης τα εξής: “Οι κ.κ. Ζουράρις και Παπαχριστόπουλος λένε ανήκουμε στους ΑΝΕΛ αλλά να μας περιλαμβάνετε στην κυβερνητική πλειοψηφία. Δεν υπάρχει αυτό. Δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής. Είναι πέρα απο κάθε έννοια κοινοβουλευτικής λειτουργίας. Δεν μπορεί να ευσταθήσει αυτό. Είναι μια κίνηση περαιτέρω εξευτελισμού. Να φύγουν από τους ΑΝΕΛ και μετά μπορούν να ενταχθούν στην κυβερνητική πλειοψηφία. Κυβερνήσεις μειοψηφίας υπάρχουν στην υπόλοιπη ΕΕ. Στην Ελλάδα δεν έχει χρησιμοποιηθεί αυτή η δυνατότητα. Εχει θεωρηθεί συνθήκη του πολιτεύματος οι κυβερνήσεις να απολαμβάνουν την πλειοψηφία της Βουλής”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα