Λυκούδης: Δύσκολη η μακροημέρευση του ΚΙΝΑΛ

Ο Βουλευτής Σπύρος Λυκούδης, σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού
Ο Βουλευτής Σπύρος Λυκούδης, σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού EUROKINISSI

Ο βουλευτής του Ποταμιού μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88,6 για το μέλλον του Κινήματος Αλλαγής, του Ποταμιού, αλλά και για τις δηλώσεις Καμμένου περί αυξημένης πλειοψηφίας.

Στο Ραδιόφωνο 24/7 από τους 88,6 και την εκπομπή "Βρε Καλώς Τους" με τους Αντώνη Φουρλή και Ιορδάνη Χασαπόπουλο μίλησε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης. Ο βουλευτής τοποθετήθηκε σχετικά με τις τελευταίες αναταράξεις, τόσο στο κόμμα του, όσο και στον φορέα της κεντροαριστεράς τον Κίνημα Αλλαγής. "Εδώ και καιρό πιστεύω ότι είναι δύσκολη η μακροημέρευση του ΚΙΝΑΛ. Έχω από την αρχή εκφράσει ενστάσεις και όλες βγαίνουν μία- μία. Δεν είμαι βέβαιος ότι θα έχει την πορεία που θέλει" σχολίασε χαρακτηριστικά.

Σε ό, τι αφορά την απόφαση Ψαριανού να αποχωρήσει από την επιτροπή του Κινήματος, σχολίασε πως θα πρέπει να ερωτηθεί ο ίδιος για αυτή. "Το Ποτάμι απο 11 βουλευτές, τώρα είναι με 6. [...] Ακόμα και μικρή κοινοβουλευτική δύναμη, έχει να δώσει πολλά" σχολίασε.

Αναφερόμενος τώρα στην διάσταση απόψεων εντός του κυβερνητικού συνασπισμού για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, ο Σπύρος Λυκούδης χαρακτήρισε απόλυτο τραγέλαφο την αξίωση του υπουργού Αμύνης και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, να τεθεί σε αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών η συμφρωνία για το όνομα της ΠΓΔΜ.
"Είναι ο απόλυτος τραγέλαφος αυτό που είπε ο Καμμένος περί αυξημένης πλειοψηφίας σε κάτι που αυτός δεν θα ψηφίσει" σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε τις δηλώσεις του:


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής, Ποτάμι

ADVERTISING

SHARE: