ΠΟΤΑΜΙ

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το κόμμα 'Το Ποτάμι', επικεφαλής του οποίου είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης.

O πρώην ευρωβουλευτής του Ποταμιού, Λεωνίδας Κύρκος

Μίλτος Κύρκος: Για μένα το Ποτάμι ως πολιτικό κόμμα έχει ολοκληρώσει την προσφορά του

"Τα όρια του Σταύρου ήταν τα όρια του Ποταμιού", δηλώνει ο πρώην ευρωβουλευτής,ενώ προβλέπει ακινησία στο πολιτικό σύστημα για τα δυο επόμενα χρόνια. Τι λέει για τον ΣΥΡΙΖΑ, το Κίνημα Αλλαγής, την Ευρωπαϊκή Ένωση και για την αριστερά που έχει ανάγκη ο τόπος.

Λίνα Παπαδάκη

Η Λίνα Παπαδάκη αρνήθηκε προτάσεις για Γραφεία Τύπου κορυφαίων υπουργών

"Θέλω το χρόνο μου" διαμήνυσε η στενή συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη, μετά την παραίτησή της από υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου του Ποταμιού, εν αντιθέσει με άλλα στελέχη που είχαν προσυμφωνήσει ενώ ήταν σε θεσμικές θέσεις στην οδό Σεβαστουπόλεως

Σταύρος Θεοδωράκης

Στερεύει το νερό για το Ποτάμι - Πολύ κοντά το τέλος

Δύσκολα θα βρεθεί σοβαρός διάδοχος. Ο ορισμός του Γιώργου Μαυρωτά στη θέση του ΓΓ Αθλητισμού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαφάνισε και τις ελάχιστες ελπίδες για επιβίωση, του σχήματος. Ουδείς σοβαρός να ηγηθεί με αξιώσεις- αρνείται και ο Μιλτιάδης Κύρκος

Σπύρος Λυκούδης

Εθνικές εκλογές 2019: Δεν θα κατέβει ο Σπύρος Λυκούδης

"Η φωνή της Πολιτικής Κίνησης των ΜΕΤΑρρυθμιστών της Αριστεράς που εκπροσωπώ, δεν θα ακούγεται στην επόμενη Βουλή. Οι άμεσες εκλογές και οι πολιτικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί δεν επιτρέπουν τη συμμετοχή μας είτε αυτόνομα είτε ως συνεργαζόμενοι με κάποιο συμμαχικό εκλογικό σχήμα" γράφει σε άρθρο του ο κ.Λυκούδης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στ. Θεοδωράκης: Αποχωρώ πολιτικά ηττημένος, ανθρώπινα θλιμμένος, αλλά περήφανος

Στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του στην Βουλή ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης τόνισε ότι θα θεωρούσε «προδοσία» την «μεταπήδηση σε άλλη κομματική μαούνα», έκανε αυτοκριτική για τις επιλογές του Ποταμιού, ενώ δήλωσε περήφανος που το Ποτάμι δεν έκανε πολιτική όπως τα άλλα κόμματα.

O Γιώργος Μαυρωτάς

Μαυρωτάς: "Ναι" με προϋποθέσεις στις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης

Ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού δήλωσε ότι οι αποφάσεις θα παρθούν στο συνέδριο του Σεπτεμβρίου και τόνισε τη σημασία να μην είναι μόνο αυτός υποψήφιος για επικεφαλής αλλά να συμμετέχουν κι άλλοι

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης

Ποτάμι: Δεν κατεβαίνει στις εκλογές

Το Ποτάμι αποφάσισε να μην κατέβει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου μετά το απογοητευτικό αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Η παραίτηση του Σταύρου Θεοδωράκη θα ενεργοποιηθεί σε συνάρτηση με την ημερομηνία του συνεδρίου το οποίο ορίζεται σε τρεις μήνες. Το Πολιτικό Συμβούλιο καλεί τους ψηφοφόρους του κόμματος να προσέλθουν "μαζικά στις κάλπες".

Τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς

Εθνικές εκλογές 2019: Η στρατηγική της ΝΔ απέναντι σε ΚΙΝΑΛ, Ποτάμι, Βελόπουλο

Το άνοιγμα στους ψηφοφόρους του κέντρου θα συνεχιστεί εν όψει εθνικών εκλογών και ταυτόχρονα καθώς η ΧΑ αποδυναμώνεται, η αξιωματική αντιπολίτευση εκτιμά ότι στην εθνική κάλπη το δίλημμα θα είναι πιο ισχυρό για τους δεξιούς ψηφοφόρους

Κάλπη ευρωεκλογών

Εκλογές 2019: Η εξέλιξη της ψηφοφορίας, οι δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών και υποψηφίων

Το News 24/7 σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις σχετικά με τις κρίσιμες ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές μέσω της Live blogging πλατφόρμας του από το άνοιγμα των καλπών ως την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο Γιώργος Γραμματικάκης

Γραμματικάκης: Οι ευρωεκλογές θα κρίνουν πώς θα συνεχίσει το Ποτάμι την πολιτική του πορεία

Για όλες τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις ενόψει των ευρωεκλογών, αλλά και τη σημασία τους για την μετέπειτα πορεία του Ποταμιού, μίλησε ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, Γιώργος Γραμματικάκης.

Μητσοτάκης: Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία δυσκολία σε έναν ψηφοφόρο του ΚΙΝΑΛ ή του Ποταμιού να ψηφίσει ΝΔ

Μητσοτάκης: Δεν πιστεύω ότι υπάρχει καμία δυσκολία σε έναν ψηφοφόρο του ΚΙΝΑΛ ή του Ποταμιού να ψηφίσει ΝΔ

"Πώς μπορεί ένας προοδευτικός πολίτης να λέει ότι είναι το ίδιο Τσίπρας και Μητσοτάκης;" διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6, καυτηριάζοντας τη λογική των ίσων αποστάσεων και ρίχνοντας γέφυρες προς τη βάση της ευρύτερης κεντροαριστεράς.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Αν Τσίπρας και Μητσοτάκης βγουν ενισχυμένοι από τις εκλογές, η ζωή μας θα είναι συνεχής εμφύλιος

"Το Ποτάμι θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών", τόνισε στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Θεοδωράκης. "Δεν ανεχόμαστε την υποκρισία και τον συντηρητισμό", είναι το μήνυμα του επικεφαλής του Ποταμιού στο 5ο σποτ του.

Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Μαυρίστε τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να μαυρίσετε την ψυχή σας ψηφίζοντας Δεξιά

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτίμησε πως το κόμμα του θα είναι έκπληξη και σε αυτές τις ευρωεκλογές, υπογραμμίζοντας ότι εκπροσωπεί κάτι πολύ σύγχρονο στην Ευρώπη που δεν πιστεύει ότι τα πράγματα ορίζονται με αριστερούς ή δεξιούς κανόνες.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς στη Βουλή

Μαυρωτάς: Οι δηλώσεις περί νοθείας στις εκλογές κάνουν ζημιά στη ΝΔ

Ο Αντιπρόεδρος του Ποταμιού και νέος Αντιπρόεδρος της Βουλής εκτίμησε ότι πρόκειται για δηλώσεις συσπείρωσης του εκλογικού σώματος της ΝΔ, παρά ότι υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Καλώ τους δημοσιογράφους να πάρουν την πρωτοβουλία και να καλέσουν τους αρχηγούς σε debate

Ο Σταύτος Θεοδωράκης αφού κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το Ποτάμι στις ευρωεκλογές είπε ότι οι δημοσιογράφοι μπορούν να πάρουν πρωτοβουλία και να λάβει χώρα debate πολιτικών αρχηγών.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού στη συζήτηση επί της προτάσεως του πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Θεοδωράκης: Παρωχημένη δεξιά που φέρεται σαν δεινόσαυρος. Θα κάνουμε και κανένα ντιμπέιτ;

"Με τον Βέμπερ, με τους αριστεριστές συντρόφους του κ.Τσίπρα ή με τον Μακρόν" είναι σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού οι επιλογές στις ευρωεκλογές. Κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για προεκλογική συσκότιση: ““Τρεις ημέρες θέλετε να μιλάμε για τις κουμπαριές του Μητσοτάκη, τις δουλειές του πατέρα Τσίπρα και τις βαρβαρότητες του Πολάκη”.

Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού

Ανασυγκροτείται η ΚΟ του Ποταμιού

Μετά και τη θετική γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου - Χθες, ορκίστηκε βουλευτής ο Νίκος Νυφούδης και έτσι συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός των πέντε βουλευτών.