news 24/7

ΠΟΤΑΜΙ

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το κόμμα 'Το Ποτάμι', επικεφαλής του οποίου είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Δεν θα στήσουμε κάλπες πάνω στους τάφους

Σε άρθρο του ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο προσωπικό του ιστολόγιο, ζητά από τους υπουργούς, τους γενικούς και τους αρχηγούς που είχαν ευθύνη για την τραγωδία στο Μάτι να φύγουν, κάνοντας λόγο για κακομοιριά του κράτους.

Φωτογραφία από παλαιότερη ομιλία για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς

Λυκούδης: Να δημιουργηθεί μια μεγάλη μεταρρυθμιστική παράταξη με αριστερά χαρακτηριστικά

Ο συνεργαζόμενος με το Ποτάμι βουλευτής παραδέχτηκε πως τα πράγματα για το κόμμα είναι δύσκολα και πρόσθεσε πως πρέπει να ορίσει τον προσανατολισμό του αρνούμενος ωστόσο να σχολιάσει την πρόταση του κ.Ψαριανού για στήριξη της ΝΔ.

Άνω-κάτω στο Ποτάμι μέσω... Twitter

Άνω-κάτω στο Ποτάμι μέσω... Twitter

Έντονες διαφωνίες στο Ποτάμι για την περαιτέρω στρατηγική του. Πόλεμος αναρτήσεων στο Τwitter ανάμεσα στον Γρηγόρη Ψαριανό και τον Γιώργο Μαυρωτά.

Κίνημα Αλλαγής

Το ΚΙΝΑΛ σε ρυθμό ανασύνταξης

Η κατάθεση πρότασης νόμου για την ακύρωση της μείωσης των συντάξεων το 2019 θεωρήθηκε κίνηση ματ από το επιτελείο της Φ. Γεννηματά, που εξέλαβε ως επιβεβαίωση την αντίστοιχη πρόταση της ΝΔ. Τι στάση θα κρατήσει το ΚΙΝΑΛ στον Κλεισθένη

Ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς, το Ποτάμι

Γιώργος Αμυράς: Restart στο Ποτάμι με πλαίσιο συνεργασιών

Απόφαση - κλειδί θεωρεί ο βουλευτής Γιώργος Αμυράς ότι έλαβε το Ποτάμι, προχωρώντας άμεσα στην επεξεργασία πλαισίου για συνεργασίες, στη βάση του οποίου μπορούν να γίνουν ακόμα και προεκλογικές συζητήσεις με άλλα κόμματα.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης

Χ. Θεοχάρης: Ο Στ. Θεοδωράκης πρέπει τώρα να αναλάβει πρωτοβουλίες

"Έδωσαν σημασία στα πρόσωπα και όχι στο περιεχόμενο. Η αποχώρηση του Ποταμιού ήταν άσχημη εξέλιξη" σχολιάζει ο ανεξάρτητος βουλευτής σχετικά με τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ και το Ποτάμι.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης

Το Ποτάμι στρίβει προς κέντρο

Η απόφαση που πήρε επίσημα την Κυριακή ο Σταύρος Θεοδωράκης επηρεάζει την πολιτική πραγματικότητα πολύ πέρα από τα όρια του ΚΙΝΑΛ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Η παραμονή στο ΚΙΝΑΛ θα ήταν συνταγή αποτυχίας

Ο επικεφαλής του Ποταμιού μίλησε για τα επόμενα βήματά του, αναφέροντας ότι δεν τον ενδιαφέρει να είναι βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας οποιουδήποτε άλλου κόμματος ούτε προτίθεται να αντικαταστήσει τους ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης

Το Ποτάμι αποχωρεί από το ΚΙΝΑΛ - Συνέδριο τον Οκτώβριο για νέα ηγεσία

Αποχώρηση από το Κίνημα Αλλαγής αποφασίστηκε στο Ποτάμι. Έγινε δεκτή η πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη. Συνέδριο τον Οκτώβριο για πολιτικό πρόγραμμα, πολιτική συνεργασιών και νέα ηγεσία.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Κωνσταντινόπουλος: Το ΚΙΝΑΛ μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 20%

"Αν ήμουν στη θέση της Φ. Γεννηματά, μετά την ομιλία του Στ. Θεοδωράκη στη Βουλή, θα έστελνα επιστολή στις εταιρείες δημοσκοπήσεων να μην μας μετρούν στο εξής μαζί" δήλωσε ο βουλευτής Αρκαδίας της ΔΗΣΥ

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης

Μανιάτης: Η υπόθεση με το Ποτάμι προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο ΚΙΝΑΛ

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης εκτίμησε ότι οι ψηφοφόροι της παράταξης είναι αντίθετοι με τη στάση του Σταύρου Θεοδωράκη, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας ΚΙΝΑΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση και δεν αντικαθιστούμε τους ΑΝΕΛ

Την επίσημη θέση του Ποταμιού ξεκαθάρισε ο πρόεδρος του κόμματος μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εισήγηση Δανέλλη για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ

Ο Σπύρος Δανέλλης και ο Σταύρος Θεοδωράκης σε παλαιότερη εκδήλωση του Ποταμιού

Νέες φωτιές σε Ποτάμι και ΚΙΝΑΛ: Ο Δανέλλης προτείνει στήριξη της κυβέρνησης

Να στηρίξει την κυβέρνηση το Ποτάμι εάν οι ΑΝΕΛ αποχωρήσουν, θα προτείνει ο Δανέλλης στην ΚΟ του κόμματος σήμερα, την ώρα που ο Θεοδωράκης δήλωνε "ο δικός μας δρόμος είναι άλλος" προκαλώντας αντιδράσεις από τη ΔΗΣΥ. "Σταύρο δε σου αξίζει αυτό το πολιτικό τέλος δήλωσε ο Κωνσταντινόπουλος

Το έμβλημα του Κινήματος Αλλαγής

Το Ποτάμι κυλάει εκτός ΚΙΝΑΛ

Την Κυριακή η ΜΕΣΥΑ του Ποταμιού αποφασίζει όπως όλα δείχνουν την αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ, ενώ από τη Χαριλάου Τρικούπη επιμένουν στους όρους συνεργασίας και οι βουλευτές του Ποταμιού κοιτάζουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Λογότυπο του "Ποταμιού"

Ποτάμι για αναθεώρηση Συντάγματος: Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εξευτελίζουν μία εθνική προσπάθεια

H χώρα έχει ανάγκη από ένα νέο Σύνταγμα, ωστόσο "οι λαϊκισμοί και τα επικοινωνιακά παιχνίδια, στα οποία καταφεύγουν - και σε αυτό το θέμα! - οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, έχουν ναρκοθετήσει τη συζήτηση", υποστηρίζει το Ποτάμι

Ο Σταύρος Θεοδωράκης και η Φώφη Γεννηματά στα έδρανα της Βουλής

Προσύμφωνο διαζυγίου Ποταμιού-ΚΙΝΑΛ

Με την απόφαση Θεοδωράκη να μη λάβει μέρος το Ποτάμι στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία του ΚΙΝΑΛ την Κυριακή, οριστικοποιείται η ρήξη και μένει σε εκκρεμότητα ο χρόνος και ο τρόπος της επισημοποίησής της.

Το έμβλημα του Κινήματος Αλλαγής

ΚΙΝΑΛ: Είμαστε ένα ποτάμι που δε γυρίζει πίσω

Με ανακοινωση του το Κίνημα απαντά στα σενάρια αποχώρησης του Ποταμιού μετά τις αναταράξεις των τελευταίων ημερών, τονίζοντας: "Οι προοδευτικοί πολίτες απαιτούν πολιτική ενότητα, υπερβάσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον"

Η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης

ΚΙΝΑΛ: Ο Σταύρος εισηγείται αποχώρηση

Συγκαλεί εκτάκτως σύσκεψη με ηγετικά στελέχη του Ποταμιού που δραστηριοποιούνται στο Κίνημα Αλλαγής. Το τηλεφώνημα της Φώφης το πρωί του Σαββάτου και οι άγνωστοι διάλογοι που -πιθανότατα- σηματοδοτούν τους "τίτλους τέλους" σε μια εξαρχής δύσκολη συμβίωση.

Να φέρουμε κοντά μας την ΠΓΔΜ για να ανακόψουμε την Τουρκία δήλωσε ο Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Να φέρουμε κοντά μας την ΠΓΔΜ για να ανακόψουμε την Τουρκία

Τάχθηκε υπέρ της συμφωνίας παρά τα τρωτά. Χαιρέτησε ως επιτυχία το erga omnes αλλά σημείωσε ότι η μακεδονική εθνότητα αποτελεί υποχώρηση. Ξεκαθάρισε ότι ζητεί πολιτική αλλαγή και δεν στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Φώφη Γεννηματά και ο Σταύρος Θεοδωράκης

Λεπτές ισορροπίες σε Ποτάμι- ΚΙΝΑΛ

Ο Θεοδωράκης θα επιμέινει από βήματος Βουλής στο "ναι" στην πρόταση δυσπιστίας, αλλά και στη συμφωνία για το Σκοπιανό. Ο Δανέλλης που είχε εισηγηθεί το "παρόν" επείσθη, προκειμένου αποφευχθεί η de facto διάλυση του Κινήματος Αλλαγής.

Το έμβλημα του Κινήματος Αλλαγής

Στη δίνη του Σκοπιανού η κεντροαριστερά

Οι δηλώσεις Δανέλλη στο Ραδιόφωνο 24/7 ήταν η σπίθα που πυροδότησε μία αναμενόμενη αντιπαράθεση. Το ΚΙΝΑΛ και η ΔΗΣΥ επιφυλάσσεται μέχρι να μελετήσει το κείμενο της συμφωνίας. Αναβλήθηκε η ΚΟ του Ποταμιού

Λογότυπο του "Ποταμιού"

Ποτάμι: Λύση στο Σκοπιανό, ο κίνδυνος προέρχεται εξ ανατολών

Ο ομότιμος καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών Θάνος Βερέμης, ο πρέσβης επί τιμή Γιώργος Κακλίκης και ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος εξήγησαν στο "Π2" γιατί η επίλυση του ονόματος των Σκοπίων είναι προς όφελος της Ελλάδας