news 24/7

ΠΟΤΑΜΙ

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το κόμμα 'Το Ποτάμι', επικεφαλής του οποίου είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Διακαναλική συνέντευξη του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη (EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ)

Θεοδωράκης: Αν Τσίπρας και Μητσοτάκης βγουν ενισχυμένοι από τις εκλογές, η ζωή μας θα είναι συνεχής εμφύλιος

"Το Ποτάμι θα είναι η θετική έκπληξη των εκλογών", τόνισε στη διακαναλική συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Θεοδωράκης. "Δεν ανεχόμαστε την υποκρισία και τον συντηρητισμό", είναι το μήνυμα του επικεφαλής του Ποταμιού στο 5ο σποτ του.

Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Μαυρίστε τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να μαυρίσετε την ψυχή σας ψηφίζοντας Δεξιά

Ο επικεφαλής του Ποταμιού εκτίμησε πως το κόμμα του θα είναι έκπληξη και σε αυτές τις ευρωεκλογές, υπογραμμίζοντας ότι εκπροσωπεί κάτι πολύ σύγχρονο στην Ευρώπη που δεν πιστεύει ότι τα πράγματα ορίζονται με αριστερούς ή δεξιούς κανόνες.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς στη Βουλή

Μαυρωτάς: Οι δηλώσεις περί νοθείας στις εκλογές κάνουν ζημιά στη ΝΔ

Ο Αντιπρόεδρος του Ποταμιού και νέος Αντιπρόεδρος της Βουλής εκτίμησε ότι πρόκειται για δηλώσεις συσπείρωσης του εκλογικού σώματος της ΝΔ, παρά ότι υπάρχουν τέτοιες ενδείξεις για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Καλώ τους δημοσιογράφους να πάρουν την πρωτοβουλία και να καλέσουν τους αρχηγούς σε debate

Ο Σταύτος Θεοδωράκης αφού κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το Ποτάμι στις ευρωεκλογές είπε ότι οι δημοσιογράφοι μπορούν να πάρουν πρωτοβουλία και να λάβει χώρα debate πολιτικών αρχηγών.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού στη συζήτηση επί της προτάσεως του πρωθυπουργού για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Θεοδωράκης: Παρωχημένη δεξιά που φέρεται σαν δεινόσαυρος. Θα κάνουμε και κανένα ντιμπέιτ;

"Με τον Βέμπερ, με τους αριστεριστές συντρόφους του κ.Τσίπρα ή με τον Μακρόν" είναι σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού οι επιλογές στις ευρωεκλογές. Κατηγόρησε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για προεκλογική συσκότιση: ““Τρεις ημέρες θέλετε να μιλάμε για τις κουμπαριές του Μητσοτάκη, τις δουλειές του πατέρα Τσίπρα και τις βαρβαρότητες του Πολάκη”.

Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού

Ανασυγκροτείται η ΚΟ του Ποταμιού

Μετά και τη θετική γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου - Χθες, ορκίστηκε βουλευτής ο Νίκος Νυφούδης και έτσι συμπληρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός των πέντε βουλευτών.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Τελετή αποχαιρετισμού μεγάλων ευκαιριών η σημερινή συζήτηση για την Συνταγματική Αναθεώρηση

Ο πρόεδρος του Ποταμιού τόνισε ότι με την ολοκλήρωση της συζήτησης για την Συνταγματική Αναθεώρηση χάνεται η ευκαιρία τολμηρών αλλαγών στα ζητήματα των μη κρατικών Πανεπιστημίων, του περιορισμού της βουλευτικής ασυλίας και της συναινετικής εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης για δημογραφικό: Οι αποφάσεις λαμβάνονται με το βλέμμα στις επόμενες κάλπες

"Δυστυχώς οι πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται με το βλέμμα στις επόμενες κάλπες και όχι τις επόμενες γενιές" σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού κατά τη συζήτηση στη Βουλή για το δημογραφικό.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς

Μαυρωτάς: Διακομματική προσέγγιση για τη μείωση των πλεονασμάτων

Ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού μιλώντας στο News 24/7 στους 88.6 εμφανίστηκε αρνητικός στην πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ για σύγκλιση του προοδευτικού χώρου και είπε ότι το Ποτάμι έχει πλεονέκτημα στις ευρωεκλογές λόγω του προσανατολισμού του.

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης

Κωνσταντινίδης: Στο Ποτάμι δεν θέλουμε καρέκλες αλλά συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων

"Δημοσκοπικά, τα νούμερα δεν είναι με τη μεριά του Ποταμιού. Η δυνητική εκλογική επιρροή όμως επιτρέπει αισιοδοξία" δήλωσε ο επικεφαλής της καμπάνιας του κόμματος για τις ευρωεκλογές.

Θεοδωράκης:  Όσα συνέβησαν αύξησαν την αποφασιστικότητά μας

Θεοδωράκης: Όσα συνέβησαν αύξησαν την αποφασιστικότητά μας

"Είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε παρόντες στις ευρωεκλογές, να είμαστε παρόντες στις εθνικές εκλογές και είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε παρόντες την επόμενη μέρα", τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού σε εκδήλωση του κόμματος στην Πάτρα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, στο βήμα της Βουλής

Θεοδωράκης για Συμφωνία Πρεσπών: Αν δεν ψηφιστεί δεν θα πέσει ο Τσίπρας, αλλά ο Ζάεφ

Ο πρόεδρος του Ποταμιού επέκρινε την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της ΝΔ, την οποία κατηγόρησε ότι πολιτεύεται, όπως ο Αλέξης Τσίπρας πριν το 2015 - Από σεβασμό θα απαντήσει από βδομάδα στο ερώτημα "ποιος σκότωσε την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού;"

Ο Γιώργος Αμυράς, στο βήμα της Βουλής

Γ. Αμυράς: Αποχώρησα γιατί δεν ήθελα να ακολουθήσω τον δρόμο του Δανέλλη

"Σε λίγη ώρα το υπόλοιπο Ποτάμι θα ακολουθήσει τον δρόμο του Δανέλλη" με την στήριξή του την Συμφωνία των Πρεσπών τόνισε ο βουλευτής που προκάλεσε την διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος με την ανεξαρτητοποίησή του.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού

Θεοδωράκης: Αν έρθει πρόταση μομφής θα την ψηφίσω

"Θεωρώ ότι το πρόβλημα στα βόρεια σύνορά μας πρέπει να λυθεί τώρα" είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών επαναλαμβάνοντας έτσι τη θετική του στάση έναντι της συμφωνίας- Δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει τη μάχη με το Ποτάμι παρά τις αποχωρήσεις βουλευτών.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στη Βουλή

Το γάντι της Γεννηματά στον Γ.Παπανδρέου, η μάχη για τη ΔΗΜΑΡ και Αμυράς- Ψαριανός στην πόρτα της ΝΔ

Η συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζει να αναδιατάσσει τον πολιτικό χάρτη. “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ αλλά θέλει μαζί του και ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ” διαμηνύει η Γεννηματά, ενώ ο Γ.Παπανδρέου δεν εχει τοποθετηθεί δημόσια αλλά συζητά με το Θεοχαρόπουλο και ο Χατζηδάκης προαναγγέλει ένταξη Αμυρά- Ψαριανού στη ΝΔ