news 24/7

ΠΟΤΑΜΙ

Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικά με το κόμμα 'Το Ποτάμι', επικεφαλής του οποίου είναι ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης: Τελετή αποχαιρετισμού μεγάλων ευκαιριών η σημερινή συζήτηση για την Συνταγματική Αναθεώρηση

Ο πρόεδρος του Ποταμιού τόνισε ότι με την ολοκλήρωση της συζήτησης για την Συνταγματική Αναθεώρηση χάνεται η ευκαιρία τολμηρών αλλαγών στα ζητήματα των μη κρατικών Πανεπιστημίων, του περιορισμού της βουλευτικής ασυλίας και της συναινετικής εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης

Θεοδωράκης για δημογραφικό: Οι αποφάσεις λαμβάνονται με το βλέμμα στις επόμενες κάλπες

"Δυστυχώς οι πολιτικές αποφάσεις λαμβάνονται με το βλέμμα στις επόμενες κάλπες και όχι τις επόμενες γενιές" σχολίασε ο επικεφαλής του Ποταμιού κατά τη συζήτηση στη Βουλή για το δημογραφικό.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς

Μαυρωτάς: Διακομματική προσέγγιση για τη μείωση των πλεονασμάτων

Ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού μιλώντας στο News 24/7 στους 88.6 εμφανίστηκε αρνητικός στην πρωτοβουλία ΣΥΡΙΖΑ για σύγκλιση του προοδευτικού χώρου και είπε ότι το Ποτάμι έχει πλεονέκτημα στις ευρωεκλογές λόγω του προσανατολισμού του.

Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης

Κωνσταντινίδης: Στο Ποτάμι δεν θέλουμε καρέκλες αλλά συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων

"Δημοσκοπικά, τα νούμερα δεν είναι με τη μεριά του Ποταμιού. Η δυνητική εκλογική επιρροή όμως επιτρέπει αισιοδοξία" δήλωσε ο επικεφαλής της καμπάνιας του κόμματος για τις ευρωεκλογές.

Θεοδωράκης:  Όσα συνέβησαν αύξησαν την αποφασιστικότητά μας

Θεοδωράκης: Όσα συνέβησαν αύξησαν την αποφασιστικότητά μας

"Είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε παρόντες στις ευρωεκλογές, να είμαστε παρόντες στις εθνικές εκλογές και είμαστε αποφασισμένοι να είμαστε παρόντες την επόμενη μέρα", τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού σε εκδήλωση του κόμματος στην Πάτρα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Στ. Θεοδωράκης, στο βήμα της Βουλής

Θεοδωράκης για Συμφωνία Πρεσπών: Αν δεν ψηφιστεί δεν θα πέσει ο Τσίπρας, αλλά ο Ζάεφ

Ο πρόεδρος του Ποταμιού επέκρινε την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και της ΝΔ, την οποία κατηγόρησε ότι πολιτεύεται, όπως ο Αλέξης Τσίπρας πριν το 2015 - Από σεβασμό θα απαντήσει από βδομάδα στο ερώτημα "ποιος σκότωσε την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού;"

Ο Γιώργος Αμυράς, στο βήμα της Βουλής

Γ. Αμυράς: Αποχώρησα γιατί δεν ήθελα να ακολουθήσω τον δρόμο του Δανέλλη

"Σε λίγη ώρα το υπόλοιπο Ποτάμι θα ακολουθήσει τον δρόμο του Δανέλλη" με την στήριξή του την Συμφωνία των Πρεσπών τόνισε ο βουλευτής που προκάλεσε την διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος με την ανεξαρτητοποίησή του.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού

Θεοδωράκης: Αν έρθει πρόταση μομφής θα την ψηφίσω

"Θεωρώ ότι το πρόβλημα στα βόρεια σύνορά μας πρέπει να λυθεί τώρα" είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών επαναλαμβάνοντας έτσι τη θετική του στάση έναντι της συμφωνίας- Δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει τη μάχη με το Ποτάμι παρά τις αποχωρήσεις βουλευτών.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά στη Βουλή

Το γάντι της Γεννηματά στον Γ.Παπανδρέου, η μάχη για τη ΔΗΜΑΡ και Αμυράς- Ψαριανός στην πόρτα της ΝΔ

Η συμφωνία των Πρεσπών συνεχίζει να αναδιατάσσει τον πολιτικό χάρτη. “Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ αλλά θέλει μαζί του και ΚΙΔΗΣΟ, ΔΗΜΑΡ” διαμηνύει η Γεννηματά, ενώ ο Γ.Παπανδρέου δεν εχει τοποθετηθεί δημόσια αλλά συζητά με το Θεοχαρόπουλο και ο Χατζηδάκης προαναγγέλει ένταξη Αμυρά- Ψαριανού στη ΝΔ

O Γιώργος Μαυρωτάς, στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής

Μαυρωτάς: Με το "ναι" στη Συμφωνία δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά τις θέσεις μας

Ο Γ. Μαυρωτάς τόνισε ότι το Ποτάμι δείχνει την διάθεσή του για λύση του Μακεδονικού "όχι μόνο στα λόγια, αλλά κι όταν έρχεται το δια ταύτα", ενώ επέκρινε έντονα την κυβέρνηση για την εργαλειοποίηση της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Σταύρος Θεοδωράκης, επικεφαλής του Ποταμιού

Θεοδωράκης: "Μας λάβωσαν, δεν μας σκότωσαν"

"Δεν μας σταμάτησαν, συνεχίζουμε", διαμηνύει με μήνυμά του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο επικεφαλής του Ποταμιού, μετά την αποχώρηση των Αμυρά-Ψαριανού και την διάλυση της Κ.Ο. του κόμματος.

Φωτογραφία αρχείου

Με αφορμή τον Αμυρά, η ΝΔ θέτει ζήτημα για την επιτροπή Εξωτερικών και καλεί Τσίπρα

Όχι σε fast track διαδικασία λένε οι γαλάζιοι μετά τις φήμες για κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών την Πέμπτη και του πρωτοκόλλου εισδοχής στο ΝΑΤΟ την Παρασκευή. Τι ζήτημα θέτει στο Βούτση στη Διάσκεψη των Προέδρων μετά την αποχώρηση Αμυρά από το Ποτάμι, που σημαίνει ότι ο Θεοδωράκης δεν έχει πια ΚΟ

Ο Γιώργος Αμυράς, στο βήμα της Βουλής

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι

"Δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά όταν τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρος του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα" αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θεόδωρος Τοσουνίδης

Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: "Ο Στ. Θεοδωράκης να μετονομάσει το κόμμα του σε 'Όπου Φυσάει ο Άνεμος'"

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Θεόδωρος Τοσονούδης, σημειώνοντας ότι από τις πολλές μεταλλάξεις του και το άγχος της πολιτικής του επιβίωσης είναι παραζαλισμένος.

Θεοδωράκης για Συμφωνία Πρεσπών: Να αρπάξουμε αυτήν την ευκαιρία

Θεοδωράκης για Συμφωνία Πρεσπών: Να αρπάξουμε αυτήν την ευκαιρία

"Επιλέγω το πατριωτικό και όχι το κομματικό καθήκον" ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης και χαρακτήρισε δικαιολογημένη την διαγραφή του Σπύρου Δανέλλη εκφράζοντας την πεποίθηση ότι όσοι παραμένουν στο Ποτάμι δεν θα πάνε αλλού.

Προς λύση στο σταυρόλεξο των Πρεσπών: Ο Σταύρος, ο Γιώργος Παπανδρέου και η ΝΔ

Προς λύση στο σταυρόλεξο των Πρεσπών: Ο Σταύρος, ο Γιώργος Παπανδρέου και η ΝΔ

Πιο κοντά στους 151 μετά τη χθεσινή απόφαση του Ποταμιού για ψήφο κατά συνείδηση. Η Γεννηματά στέλνει μηνύματα στον πρώην πρωθυπουργό και τα στελέχη για να μη διαταραχθεί η ενότητα του ΚΙΝΑΛ. Η ΝΔ όμως επιμένει, τονίζοντας προς αμφιταλαντευόμενους βουλευτές ότι η συμφωνία των Πρεσπών αναγνωρίζει μακεδονικό έθνος