Μ. Σπυράκη: Η λέξη 'όμηρος' παραπέμπει πάντα σε ανταλλάγματα

Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, από την Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτή, κυρία Μαρία Σπυράκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος. (EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, από την Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτή, κυρία Μαρία Σπυράκη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, στις 12:00 το μεσημέρι, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος. (EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος) EUROKINISSI

Άμεση ενημέρωση των πολιτών από τον πρωθυπουργό, για το τι συμβαίνει με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, ζητά η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ

«Μία ημέρα αφότου ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε την κράτηση των Ελλήνων αξιωματικών "σύνηθες μεθοριακό επεισόδιο" για να δικαιολογήσει την επιλογή του να μην επικοινωνήσει με τον Ταγίπ Ερντογάν, ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τους Έλληνες αξιωματικούς "ομήρους" του τουρκικού κράτους», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη και επισήμανε:

«Η λέξη "όμηρος" παραπέμπει πάντα σε ανταλλάγματα. Ο πρωθυπουργός οφείλει σήμερα κιόλας να ενημερώσει τους Έλληνες τι ακριβώς συμβαίνει με τους δύο στρατιωτικούς που έχουν προφυλακισθεί σε τουρκικές φυλακές και γιατί μέχρι σήμερα δεν έχουν επιστρέψει στην πατρίδα μας και τις οικογένειές τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Καμμένος: Έχουμε δυο ομήρους σε τουρκικές φυλακές

ADVERTISING

SHARE: