Μάρδας: Στις κάλπες θα γίνει σύγκριση ανάμεσα στην πραγματική κατάσταση και την εικονική πραγματικότητα

Μάρδας: Στις κάλπες θα γίνει σύγκριση ανάμεσα στην πραγματική κατάσταση και την εικονική πραγματικότητα
Ο Δημήτρης Μάρδας Eurokinissi

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β' Θεσσαλονίκης εξέφρασε την πεποίθησή ότι οι διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι τόσο έντονες.

«Δεν είναι πρώτη φορά που παρουσιάζεται κάποια διαφωνία από το 2010 με τους θεσμούς. Επιδιώκεται να υπάρξει συνεννόηση και να βρεθεί λύση» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Κέντρο Ελέγχου” των Μάνου Χωριανόπουλου, Γιώργου Καρελιά και Έλλης Τριανταφύλλου, αναφορικά  με το θέμα των κόκκινων δανείων και της πρώτης προστασίας, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Μάρδας. «Τώρα όμως δεν ισχύει η προηγούμενη κατάσταση, είμαστε σε καθεστώς ενισχυμένης εποπτείας, εκείνο που περιμένουμε είναι να βρεθεί μια κοινή γλώσσα, η οποία πιστεύω ότι θα βρεθεί» συνέχισε. 

Εξέφρασε την πεποίθησή ότι οι διαμαρτυρίες για τη Συμφωνία των Πρεσπών δεν είναι τόσο έντονες: «Η εικόνα που έχω είναι ότι σε όσες εκδηλώσεις έχω συμμετάσχει από το καλοκαίρι, μόνο σε δύο είχα πρόβλημα».

Πρόσθεσε ότι έως τώρα στις δημοσκοπήσεις ο κόσμος ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «όταν φτάσουμε στις κάλπες θα γίνουν συγκρίσεις ανάμεσα σε μια πραγματική κατάσταση και σε μια εικονική πραγματικότητα» προς όφελος του κυβερνώντος κόμματος.

Σε σχέση με τον φόβο της χαλαρής ψήφου στις ευρωεκλογές τόνισε ότι κάθε ευρωεκλογές έχουν το δικό τους χρώμα, κάποιες έχουν κάποια χαλαρότητα αλλά αυτές είναι καίριες και για το μέλλον και για τον προσανατολισμό της Ευρώπης. Είπε ότι το ζήτημα δεν είναι μόνο το μεταναστευτικό αλλά και τα μέτρα οικονομικής πολιτικής που θα εφαρμοστούν στην Ευρώπη. «Χωρίς ισχυρό ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που μπορεί να κρατήσει λίγο τα γκέμια για να κρατήσουμε το άλογο των προθέσεων ορισμένων χωρών, κάποια μέτρα θα δημιουργήσουν προβλήματα και μάλιστα όχι μόνο στα νότια κράτη» τόνισε ο κ. Μάρδας.

Για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισε ότι γενικά στα κόμματα κάποιοι υποψήφιοι έχουν γνώση του αντικειμένου και μπορούν να καθοδηγήσουν τους υπόλοιπους και κάποιοι άλλοι είναι «κράχτες» για να τραβήξουν ψήφους. «Το θέμα είναι η ισορροπία ανάμεσα στους δύο» εκτίμησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα