Μαρκόπουλος για το περιστατικό με τον καθηγητή: “Μια διαφωνία που λύθηκε άμεσα”

Διαβάζεται σε 2'
Δημήτρης Μαρκόπουλος
Δημήτρης Μαρκόπουλος EUROKINISSI

Για “πόλεμο λάσπης” κάνει λόγο ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, επικαλούμενος “μπαράζ φημών” με την εμπλοκή του ιδίου και του γιου του σε υπόθεση φραστικής επίθεσης σε καθηγητή σχολείου

«Ο πόλεμος λάσπης κι απειλών κατά εμένα και των παιδιών μου συνεχίζεται. Γίνεται κατανοητό πως όταν κάποιοι φθάνουν στο σημείο να εμπλέξουν οικογένειες στα πολιτικά μικροπαιχνίδια τους δηλώνουν την ένδεια και την αδυναμία τους. Την απουσία κάθε έννοιας ηθικής.» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Β Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Στη συνέχεια, αναφέρει πως «σύμφωνα με μπαράζ φημών» εμπλέκεται το όνομά του και του ενός παιδιού του σε υπόθεση φραστικής επίθεσης σε καθηγητή σχολείου«Μια διαφωνία, από αυτές που λογικό είναι να υπάρχουν σε ένα σχολικό περιβάλλον, η οποία λύθηκε άμεσα, εντός του σχολείου, διογκώθηκε με ψεύδη για λόγους που όλοι κατανοούν κι από κέντρα που όλοι γνωρίζουμε» σημειώνει ο κ. Μαρκόπουλος και συνεχίζει λέγοντας πως πρόκειται για «μια παρεξήγηση η οποία διευθετήθηκε σε κλίμα συνεννόησης και καλής θέλησης καθώς ούτε μέτρα ζητήθηκαν ή πολύ περισσότερο υπήρξαν κατά του καθηγητή, ενώ και η κόρη μου συνεχίζει κανονικά τα μαθήματα της μαζί του, παρουσιάζεται αλλιώς».

«Κατανοούμε όλοι για ποιο λόγο σε αυτό το σημείο της εξεταστικής για την τραγωδία των Τεμπών υπάρχουν αυτές οι αθλιότητες. Καλώ λοιπόν όσους στοχευμένα χτυπούν την οικογένεια και τα παιδιά μου να σταματήσουν. Προσωπικά μπορούν να πουν για εμένα ό,τι θέλουν.» υπογραμμίζει ο βουλευτής της ΝΔ.

«Είμαι εδώ και δεν φοβάμαι» αναφέρει στη συνέχεια ο κ. Μαρκόπουλος και καταλήγει: «Απαιτώ όμως ξεκάθαρα κι αδιαπραγμάτευτα να σεβαστούν τα ανήλικα παιδιά μου και να τα αφήσουν κατά μερους. Πολύ περισσότερο μετά τις απειλές για την σωματική ακεραιότητα τους που προχθές δέχθηκα.»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα