Μάρκου: "Έχασα την ψυχραιμία μου, γιατί με είπαν διαπλεκόμενο"

Στιγμιότυπο από το επεισόδιο στην συζήτηση του πορίσματος της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου (Φωτογραφία αρχείου)
Στιγμιότυπο από το επεισόδιο στην συζήτηση του πορίσματος της ειδικής κοινοβουλευτικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου (Φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μάρκου, εξέφρασε τη λύπη του για το επεισόδιο της περασμένης εβδομάδας στη Βουλή. Αρνήθηκε ότι προχώρησε σε απρεπείς εκφράσεις.

Τη λύπη του εξέφρασε δημόσια από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου, για τη συμπεριφορά του, κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια, των πορισμάτων της Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Η ένταση που προκλήθηκε από την απρεπή συμπεριφορά του βουλευτή, είχε ως αποτέλεσμα να διακοπεί η συνεδρίαση και να παραπεμφθεί ο κ. Μάρκου στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

"Λυπάμαι και απολογούμαι γιατί έχασα την ψυχραιμία μου όταν με είπαν διαπλεκόμενο. Δε προχώρησα σε απρεπείς εκφράσεις, οι χειρονομίες μου έδωσαν αφορμή για ερμηνείες που δεν ήταν στην πρόθεση μου", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μάρκου με αφορμή τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Πηγή: 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Βουλή
SHARE:

24Media Network