Μαξίμου: Η ΝΔ έχει επιδοθεί σε τυμβωρυχία με στόχο το πολιτικό όφελος

Μεσίστια η σημαία στο Μέγαρο Μαξίμου κατά το τριήμερο πένθος για τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά
Μεσίστια η σημαία στο Μέγαρο Μαξίμου κατά το τριήμερο πένθος για τους νεκρούς από τη φονική πυρκαγιά EUROKINISSI

Με ανακοίνωσή του το Μέγαρο Μαξίμου επιτίθεται στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας πως "η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας αποτελεί ντροπή". "Η μόνη ανακοίνωση που αναμένουν οι πολίτες από την κυβέρνηση είναι αυτή του αριθμού των αγνοουμένων", απαντούν πηγές της ΝΔ.

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στη ΝΔ για τη στάση που κρατά εν μέσω της τραγωδίας που προκάλεσαν οι φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, στην οποία σημειώνει «την ώρα που ακόμη ψάχνουμε τους νεκρούς μας, η ΝΔ με τα ΜΜΕ που την στηρίζουν έχουν επιδοθεί σε απίστευτη τυμβωρυχία με μόνο στόχο το πολιτικό όφελος».

«Δεν υπάρχει προηγούμενο κρίσης όπου η ενημέρωση για όλα τα δεδομένα της τραγωδίας να ήταν τόσο άμεση και μάλιστα από τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος έκανε έκτακτη ενημέρωση στις δυο και μισή, αμέσως μόλις έφτασαν στο κέντρο επιχειρήσεων οι πρώτες πληροφορίες για το μέγεθος της καταστροφής» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

«Η προσπάθεια της ΝΔ να παίξει πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας αποτελεί ντροπή που ανήκει αποκλειστικά στον αρχηγό της, ο οποίος και την καθοδηγεί από το παρασκήνιο» καταλήγει η ανακοίνωση.

ADVERTISING

Πηγές ΝΔ: Η μόνη ανακοίνωση που αναμένουν οι πολίτες είναι του αριθμού των αγνοουμένων

Πηγές της ΝΔ απαντώντας στο Μέγαρο Μαξίμου αναφέρουν τα εξής: «Η μόνη ανακοίνωση που αναμένουν οι πολίτες από την κυβέρνηση είναι αυτή του αριθμού των αγνοουμένων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φωτιά, Νέα Δημοκρατία, Κυβέρνηση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συγκλονιστικά βίντεο από το Μάτι: Μητέρες με τα παιδιά στην αγκαλιά στη φλεγόμενη Αργυρά Ακτή

Το συγκλονιστικό ποστ της Σμαράγδας Καρύδη για τη φωτιά στο Μάτι

Επικεφαλής ομάδας ΟΥΚ : Ο πρώτος νεκρός βρέθηκε πριν την ενημέρωση του πρωθυπουργού

SHARE:

24Media Network