Μαξίμου: Η ΝΔ έχει τη μύγα και θίχτηκε για ακροδεξιά και νεοφιλελευθερισμό του Πινοσέτ

Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου
Η είσοδος του Μεγάρου Μαξίμου EUROKINISSI

Στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιοπολίτευσης για την ομιλία του Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο απάντησε σε δηκτικό ύφος το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού

"Η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη που έχει καταφέρει να συγκεράσει και την ακροδεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό του Πινοσέτ μάλλον έχει τη μύγα και θίχτηκε", σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού απαντώντας στη ΝΔ για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού αναφέρει ότι "εάν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ αντί να σκέφτονται πώς θα κάνουν μικροπολιτική στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, έδιναν λίγη προσοχή στην ομιλία του Πρωθυπουργού, θα πρόσεχαν ότι εκτός από την οριστική έξοδο της Ελλάδας από τα μνημόνια που διαψεύδει εκ νέου την καταστροφολογία της ΝΔ, μίλησε και για την ανάγκη αναχωμάτων στην ακροδεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό που απειλούν το μέλλον και τη συνοχή της Ευρώπης".

ADVERTISING

Κατόπιν αυτού, σχολιάζει πως "η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη που έχει καταφέρει να συγκεράσει και την ακροδεξιά και τον νεοφιλελευθερισμό του Πινοσέτ μάλλον έχει τη μύγα και θίχτηκε".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, Κυβέρνηση, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΝΔ: Εκτός τόπου και χρόνου ο Τσίπρας στο Ευρωκοινοβούλιο, λες και ήταν στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

SHARE:

24Media Network