Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Άντε και στην Αθλητική Κυριακή

Μαξίμου σε Μητσοτάκη: Άντε και στην Αθλητική Κυριακή
ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) Eurokinissi Sports

"Το γαρ πολύ της απελπισίας γεννά παραφροσύνη" υποστηρίζει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, σχολιάζοντας τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ ότι  “ο ΠΑΟΚ δε χρειαζόταν πέτσινο γκόλ”

Απάντηση στη δήλωση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ότι  “ο ΠΑΟΚ δε χρειαζόταν πέτσινο πέναλτι” έδωσε το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.

“Ο κ. Μητσοτάκης τελικά δεν βγήκε σε “πρωινάδικο”, όπως είχαμε προβλέψει προχθές, αλλά σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή για να καταγγείλει ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με “πέτσινο” γκολ στον προχθεσινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας”, ανέφερε ειδικότερα το Μαξίμου σε γραπτή ανακοινωση.

“Το γαρ πολύ της απελπισίας γεννά παραφροσύνη”, προσέθεσε, καταλήγοντας με την παραίνεση προς τον κ.Μητσοτάκη: “Άντε και στην Αθλητική Κυριακή ή στη Δίκη της Δευτέρας!’

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Μητσοτάκης νωρίτερα μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι, αναφέρθηκε στον τελικό του Κυπέλλου αφήνοντας αιχμές και για τη στάση της πολιτείας.

“Είδα τον αγώνα (σσ: τον τελικό Κυπέλλου) και στενοχωρέθηκα. Εγώ είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά οχι οπαδός. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Η εικόνα του τελικού ήταν θλιβερή, με ένα ακατάλληλο γήπεδο, ένα ματς που δεν έπρεπε να διεξαχθεί τελικα. Στο γήπεδο ήταν μόνο χούλιγκαν και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Δε θα σταθώ στη διαιτησία, το επισημάνατε κι εσείς.΄Αλλά αυτή η εικόνα δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πάρει για τα καλά την κατιουσα. Σκεφτόμουν ποιο νέο παιδί, που αγαπά το ποδόσφαιρο, θα θελήσει να δει αυτό το θέαμα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι πια ένα ελκυστικό προϊόν και αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι ομάδες, αλλά και η πολιτεία που για να διεξαχθεί το παιχνίδι σφύριζε αδιάφορα”, είπε ο πρόεδρος της ΝΔ.

“Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά έχω πάει στην Τούμπα 17 ετών. Ο ΠΑΟΚ μάλλον είχε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ εφέτος. Άρα δε χρειαζόταν ένα ‘πέτσινο γκολ’ για να κερδίσει”, είπε επίσης ο κ.Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι η όποια παράγκα πριονίζει το κλαδί πάνω στο οποιο όλοι καθόμαστε ως φίλαθλοι, καθώς το ποδοσφαιρικό προϊόν υπονομεύεται από πιθανές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, από το ότι δεν μπορούν οικογένειες με παιδιά να πάνε γήπεδο και άρα κόβονται λιγότερα εισιτήρια, από το ότι δε θα μπορούμε να πάμε στο Champions League και άρα λιγότερα έσοδα. Έκανε λόγο για μεγάλη ευθύνη της πολιτείας και των παραγόντων ποδοσφαίρου.

Εξαπέλυσε επίσης νέα επίθεση στο μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη αλλά και στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο για την τροπολογία που αφορούσε και τη ΣΕΚΑΠ, την οποία χαρακτήρισε χαριστική και φωτογραφική, ενώ έκανε λόγο για ομολογία διαπλοκής από τον ίδιο τον επιχειρηματία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα