Μαυρωτάς: Αμυράς και Ψαριανός θα είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ

Μαυρωτάς: Αμυράς και Ψαριανός θα είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ
O Γιώργος Μαυρωτάς Eurokinissi

Είναι σαφείς οι ενδείξεις ότι Αμυράς και Ψαριανός έφυγαν από το Ποτάμι καθ υπόδειξιν της ΝΔ, υποστηρίζει ο αντιπρόεδρος του κόμματος.

“Η σχέση του Ποταμιού με τη ΝΔ έχει τραυματιστεί” τόνισε ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού Γιώργος Μαυρωτάς μιλώντας στον ρ/σ news24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια εξουσίας” των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού:

“Η φωνή η δική μας για τη συμφωνία των Πρεσπών εξέφραζε χιλιάδες συμπολίτες μας από την κεντροαριστερά και την κεντροδεξιά που είναι αντίθετοι προς την κυβέρνηση αλλά θετικοί ως προς τη συμφωνία. Μιλώντας για τις μετεκλογικές δεν μπορούμε να προσπεράσουμε έτσι αυτό που έγινε. Συγκλίνουμε σε πολλούς τομείς, όπως στην παιδεία και στη δημόσια διοίκηση, αλλά έχει τραυματιστεί η σχέση μας με τη ΝΔ. Η γνώμη μου είναι ότι οι κ.κ. Αμυράς και Ψαριανός θα είναι υποψήφιοι με τη ΝΔ. Είναι σαφείς οι ενδείξεις ότι έφυγαν από το Ποτάμι καθ υπόδειξιν της ΝΔ. Αν γίνουν ταυτόχρονα οι ευρωεκλογές με τις εθνικές εκλογές θα κατέβουμε και στις δύο. Το ίδιο ισχύει αν γίνουν τον Οκτώβριο”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα