Με 147 «Ναι» κι 100 «Όχι» υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας

Με 147 «Ναι» κι 100 «Όχι» υπερψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας
Συνέχιση της συζήτησης και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων "Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, πειραματικά σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις", την Μεγάλη Τρίτη 23 Απριλίου 2019. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας υπερψηφίστηκε επί της αρχής από την Ολομέλεια της Βουλής μετά από ονομαστική ψηφοφορία - Υπερψηφίστηκε και το επίμαχο άρθρο 100 για την αλλαγή του τρόπου πρόσβαση των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Με 147 «Ναι» κι 100 «Όχι» υπερψηφίστηκε επί της αρχής από την Ολομέλεια της Βουλής μετά από ονομαστική ψηφοφορία το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας με τις σημαντικές αλλαγές στο Λύκειο, τον τρόπο πρόσβασης των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, αλλά και στην αρχιτεκτονική των Πανεπιστημίων.

Με την ίδια πλειοψηφία, υπερψηφίστηκε από την Ολομέλεια της Βουλής και το επίμαχο άρθρο 100 για την αλλαγή του τρόπου πρόσβαση των μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Την ονομαστική ψηφοφορία επί της αρχής ζήτησε η ΝΔ, ενώ την ονομαστική ψηφοφορία για το άρθρο 100 το ΚΚΕ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα