Με χαρτονομίσματα Ζιμπάμπουε βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Με χαρτονομίσματα Ζιμπάμπουε βγήκε σε τηλεοπτική εκπομπή ο  Κυριάκος Μητσοτάκης

Μιλώντας on camera για τις δραματικές συνέπειες του ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έβγαλε χαρτονομίσματα Ζιμπάμπουε (pics & vid)

Την άποψη ότι ένα OXI στο δημοψήφισμα της Κυριακής θα μας οδηγήσει στη δραχμή, γεγονός που γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Τσίπρας, υποστήριξε με σθένος ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή του Mega Online το βράδυ της Τετάρτης.

“Η φαντασίωση του ΣΥΡΙΖΑ συγκρούστηκε με την πραγματικότητα”, είπε εκτιμώντας ότι με επιστροφή στη δραχμή το χρέος θα διπλασιαστεί και ότι αν χρεοκοπήσουν οι τράπεζες, οι καταθέσεις θα κουρευτούν.

Προσπάθησε μάλιστα να ενισχύσει τα επιχειρήματά του δείχνοντας στον τηλεοπτικό φακό χαρτονομίσματα της Ζιμπάμπουε.

Λίγες ώρες μετά ο κ. Μητσοτάκης επανήλθε στους τηλεοπτικούς δέκτες, αυτή τη φορά στη πρωινή εκπομπή του Ant1, βγάζοντας μια άλλη φωτογραφία όταν ήρθε σε αντιπαράθεση με τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Κώστα Ήσυχο.

“Αυτό εδώ δεν είναι αξιοπρέπεια κ. Ήσυχε. Μην μου ξαναμιλήσετε εμένα για την αριστερά της αξιοπρέπειας. Για πηγαίνετε να κάνετε μια βόλτα αν τολμάτε στις ουρές των συνταξιούχων” σχολίασε ο κ. Μητσοτάκης κρατώντας μια φωτογραφία μιας απεγνωσμένης συνταξιούχου.

“Αυτή είναι η φτηνή προπαγάνδα του τρίτου κόσμου. Αφήστε τις φωτογραφίες του τρίτου κόσμου Αφήστε τα μοντάζ. Οι ουρές είναι πραγματικές. Εσείς θέλατε εξέγερση. Ο λαός με ωριμότητα, κατανόηση και πόνο ψυχής δίνει τη μάχη του” απάντησε ο κ. Ήσυχος.

“Τι είστε κ. Ήσυχε; Πώς αυτοπροσδιορίζεστε; Η τρόικα της δραχμής είνια ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή” συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα