Με μηχανές κατά των διαδηλωτών η ομάδα Δέλτα

Με μηχανές κατά των διαδηλωτών η ομάδα Δέλτα
29-6-2011-ΑΘΗΝΑ-ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ-ΨΗΦΙΣΗ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ (EUROKINISSI // ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) Eurokinissi

Απίστευτο βίντεο - ντοκουμέντο από απλό πολίτη στην οδό Μητροπόλεως. Μοτοσυκλέτα με άνδρες της ομάδα Δέλτα πέφτει στο συγκεντρωμένο πλήθος. Βροχή από τραπεζοκαθίσματα και δακρυγόνα (Vid)

Η ημέρα μετά την πρωτοφανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας εκατοντάδων χιλιάδων απλών πολιτών που θέλησαν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην ψήφιση του Μνημονίου 2, βρήκε την Αθήνα να μετρά τις πληγές και τα συντρίμμια της, στον απόηχο των βάρβαρων λεηλασιών από την ανεξέλεγκτη δράση των γνωστών – αγνώστων.

Πλήθος κόσμου, παρά την εκτεταμένη χρήση χημικών από την αστυνομία, παρέμεινε για αρκετές ώρες ανυποχώρητο σε παραπλήσια της πλατείας Συντάγματος στενά.

Το εν λόγω βίντεο απλού πολίτη έχει τραβηχτεί από την οδό Μητροπόλεως γύρω στις εννιά το βράδυ. Χιλιάδες κόσμου μετά τις πρώτες επιθέσεις των ΜΑΤ στο Σύνταγμα αρνούνται να αποχωρήσουν και κατακλύζουν τις οδούς Ερμού, Κ. Σερβίας, αλλά και τις πλατείες στο Μοναστηράκι και στη Μητρόπολη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των ρεπόρτερ του NEWS 247, κάθε φορά που το ποτάμι κόσμου επιχειρούσε να πλησιάσει το Σύνταγμα δέχονταν διαδοχικές εφόδους των ΜΑΤ.

Οι οδομαχίες και ο πετροπόλεμος διήρκησαν περισσότερο από τρεις ώρες. Σε ρίψη πετρών, άνδρες της ομάδας Δέλτα αποφασίζουν να δράσουν διαφορετικά.

Στο βίντεο διακρίνεται μοτοσυκλέτα να πέφτει κυριολεκτικά πάνω στους διαδηλωτές που βρίσκονταν έξω από την Μητρόπολη Αθηνών.

Δείτε στο βίντεο τις αντιδράσεις και τα ουρλιαχτά των απλών πολιτών, τη διάλυση του πλήθους με ρίψη χημικών και τη βροχή από τραπέζια και καρέκλες που ακολούθησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα