Με βίντεο απαντούν από την Κουμουνδούρου στον Αντώνη Σαμαρά. Τι έλεγε το 2011

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014.
ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής, την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014. ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Η σημερινή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, επιφύλαξε και μια έκπληξη, καθώς περιελάμβανε και ένα βίντεο του πρωθυπουργού από τότε που ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (vid)

"Το 2011 ο κ. Σαμαράς αποκαλούσε “προπαγανδιστική εκστρατεία φόβου¨ που “προκαλεί πανικό στην αγορά” τα περί δήθεν χρεοκοπίας της Ελλάδας", τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

"Το 2014", συμπληρώνουν, πως "το κυβερνητικό επιτελείο καταφεύγει σε χειρότερη εκστρατεία τρομοκράτησης και εκβιασμού της ελληνικής κοινωνίας, αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις της στην ελληνική οικονομία. Ειλικρινά θεωρούν ότι με τέτοια φτηνή επιχειρηματολογία και λάσπη θα καταφέρουν να παραμείνουν στην εξουσία;" διερωτώνται στην Κουμουνδούρου και δεν μένουν εκεί...

Το βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι απόσπασμα ομιλίας του Αντώνη Σαμαρά τον Ιούνιο του 2011.

Στην ομιλία του κατηγορεί την τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, για την επιλογή του μνημονίου τονίζοντας πως έφερε την χώρα πιο κοντά στην χρεοκοπία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σαμαράς, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

"Προεκλογική" ομιλία Σαμαρά με απόρριψη σεναρίων περί συμφωνίας για Πρόεδρο με ορισμό ημερομηνίας εκλογών

Σκρέκας: Θα δώσουμε ανάσα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

SHARE: