Μεγάλοι εντός και εκτός γηπέδων: Οι Έλληνες διεθνείς ζήτησαν αντί του πριμ, να κατασκευαστεί προπονητήριο

Μεγάλοι εντός και εκτός γηπέδων: Οι Έλληνες διεθνείς ζήτησαν αντί του πριμ, να κατασκευαστεί προπονητήριο

Συγχαρητήρια στους Έλληνες διεθνές για την προσπάθειά τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού. Θετικά ανταποκρίνεται ο πρωθυπουργός στο αίτημά τους για καλύτερες υποδομές για τις εθνικές ομάδες

Στη μεγάλη μάχη της Εθνικής Ελλάδας ποδοσφαίρου στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τον αποκλεισμό της από την Κόστα Ρίκα, αναφέρθηκε με δήλωσή του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ανδριανός, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Ο κ. Ανδριανός σημείωσε ότι κάθε Έλληνας, πρέπει να αισθάνεται υπερήφανος για την παρουσία της Ελλάδας και έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια, αλλά και το ήθος των διεθνών.

Παράλληλα υποσχέθηκε να ικανοποιηθεί το αίτημα των ποδοσφαιριστών, για τη δημιουργία κατάλληλων υποδομών για τις προπονήσεις των εθνικών ομάδων.

ADVERTISING

Στην επιστολή τους, οι διεθνείς υπογραμμίζουν πως δεν θέλουν χρήματα για τις επιτυχίες της Εθνικής στο Μουντιάλ, καθώς παίζουν "μόνο για την Ελλάδα και τον λαό της", αλλά την υποστήριξη του κ. Σαμαρά για την εύρεση κατάλληλου χώρου όπου θα στεγαστεί η ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιστολή φέρει τις υπογραφές και των 23 ποδοσφαιριστών.

Ολόκληρη η δήλωση Ανδριανού

"Κάθε Έλληνας φίλαθλος αισθάνεται απόψε υπερήφανεια για την αξιοπρεπέστατη και πλήρως επιτυχημένη παρουσία της ομάδας μας σε ολόκληρη την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, παρά το σημερινό αποτέλεσμα που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή και το επιτελείο του, σε όλα τα μέλη της αποστολής, γιατί κατάφεραν έναν πρωτόγνωρο άθλο: να προκριθεί η Ελλάδα στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου και να φτάσει μία ανάσα από τους προημιτελικούς.

Επιπλέον συγχαρητήρια αξίζουν οι διεθνείς μας για το ήθος που επέδειξαν στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και για την επιστολή τους με την οποία ζητούν αντί του πριμ να κατασκευαστεί προπονητήριο. Η θετική ανταπόκριση του ίδιου του πρωθυπουργού σ’ αυτό το αίτημα είναι εγγύηση πως η Πολιτεία θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αποκτήσουν οι εθνικές μας ομάδες αυτή την πολύτιμη υποδομή, ώστε η φετινή επιτυχία να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και σύντομα να πανηγυρίσουμε νέες, ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες".

SHARE:

24Media Network